Iskander, vad ca-ti place spam-ul in topicuri. Mai avem si noi limite. Daca nu spui nimica, nu mai posta oriunde mai incape o replica.
Iskander, vad ca-ti place spam-ul in topicuri. Mai avem si noi limite. Daca nu spui nimica, nu mai posta oriunde mai incape o replica.
Boingeanu Ben
Cine a ajuns sa cunoasca semnificatia acestor 3 litere (SEO) si mai ales, crede ca aceste 3 litere ii pot fi de ajutor, cred ca a depasit faza in care arunca bani pe carti cu o asemena descriere. Parca vinde leacuri pentru impotenta.
Cum poti înepe în timpul liber propria afacere pe internet, cum poti face peste $ 50 zilnic, adica peste $ 1500 / luna.
Nu conteaza experienta, vârsta, sau ocupatia actuala...
Acorda-mi 4 saptamâni ca sa te învat cum poti face cu adevarat bani pe internet... muncind doar 2-3 ore pe saptamana.
Eu trebuia sa fiu miliardar, la cat timp am pierdut pana acum.
Urmatorul pas este inceperea unei structuri de tip piramidal, ca sa se imbogateasca si altii, nu numai el (exceptandu-i pe cei care ii urmeaza sfaturile)
PS: sper ca nu s-o nimeri vreun cumparator care sa citeasca acest post si sa ma ia la injuraturi.
Toate cele bune!
Daca vine vreun cumparator pe forum si te injura ii dau eu ban. Inseamna ca e mai i]Postat în original de Stelian @ Feb 23 2006, 11:38 PM) [post=10865
PS: sper ca nu s-o nimeri vreun cumparator care sa citeasca acest post si sa ma ia la injuraturi.
[/QUOTE]
Daca vine vreun cumparator pe forum si te injura ii dau eu ban. Inseamna ca e mai incompetent ca ala care vinde.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 22 2006, 11:58 PM) [post=10778
Care e]
Corect ... acolo am gasit si un anunt :
Deci e super... avem si SEO si floci.
[/QUOTE]
Care e faza, ca nu m-am prins?![]()
Era un anunt de la neogen acolo. Sau textad. Cu textul ala.Postat în original de netboss @ Feb 24 2006, 01:56 PM) [post=10908
A]
Care e faza, ca nu m-am prins?
[/QUOTE]
Era un anunt de la neogen acolo. Sau textad. Cu textul ala.
Acum te-ai prins ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
<div class='quotetop'>QUOTE(ben @ Feb 23 2006, 09:18 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/QUOTE]
@ben, eu am considerat ca am spus ceva. daca nu am fost destul de explicit este pentru ca nu am vrut, dig more![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)