Rata de conversie pentru traficul din Srumbleupon este mai mica decat din traficul obisnuit ? A facut cineva un calcul pentru vizitatorii veniti de pe Stumbleupon; se castiga din asta sau iti folosesc banda degeaba?
E clar mai mica. Uneori stau pe site maxim o secunda, si deja au trecut la urmatorul. Foarte putini (si aici intervii tu ca webmaster, in sensul ca tre sa ai pe pagina care e in stumble ceva care sa le atraga privirea, si sa ii faca sa ramana pe site) si citesc, si se opresc de obicei doar la poze, in rest, asa cum ti-am mai zis, dau mai departe Stumble...
de curand mi-am facut si eu cont pe stumble upon, am vreo 4 mii de favorite, foarte rar citesc mai mult decat titlul, iar multe sunt poze, exact cum zicea Cristi.
pentru siteurile in eng merita efortul, nu am cont, insa am nimerit pe cateva paginute ca site de referinta si am trafic consistent, stabil cu rata de conversie bunicica
Rata de conversie la StumbleUpon e aproape inexistenta. Singurul avantaj e daca ai reclame CPM.
Cat despre subscriberi, cresc din cauza unei erori la IE, dar scad dupa 24-48 de ore la loc.
poti sa detaliezi despre ce eroare e vorba?
eu ma refeream la cei care chiar se inscriu natural, multi, putini... in functie de cat de spectaculos e site-ul, si cat ii atrage (in special paginile cu poze).
Eu uneori chiar stumbluiesc poze de plictiseala cand am timp. Mai gasesc uneori poze super interesante cu idei la fel de interesante. Ma gandesc ca nu sunt singurul care face asa dintre toti cei cu toolbarul instalat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)