As dori sa stiu daca avem cativa bloggeri pe forum.Cativa am detectat si eu, dar as vrea sa stiu daca sunt mai multi.As dori sa discut cu cineva, care are un blog pe o platforma wordpress.
Multumesc !
As dori sa stiu daca avem cativa bloggeri pe forum.Cativa am detectat si eu, dar as vrea sa stiu daca sunt mai multi.As dori sa discut cu cineva, care are un blog pe o platforma wordpress.
Multumesc !
A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.
Eu folosesc wordpress. Adica l-am instalat, am publicat ca]Postat în original de necromanc @ Feb 12 2006, 07:05 PM) [post=10101
Multumesc !
[/QUOTE]
Eu folosesc wordpress. Adica l-am instalat, am publicat cateva articole... si cam atat.
si eu am un asa zis blog pe wordpress - transformat in CMS, cu peste 3000 articole pe el...
am mutat subiectul la bar lobby - ca aicea nu-si are rostu
Boingeanu Ben
Eu am pe platforma pixelpost.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
incearca si www.wordpresstutorials.com
are niste secvente video care s-ar putea sa te intereseze. eu nu le-am urmarit pe toate asa ca nu zic mai multe
Si eu am wordpress .. insa nu e stie ce si nu am intentia sa devina ceva , e doar un hobby .. sau nici macar atat.
ben .. un link ?
Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.
un site pe care-l am la favorites: How to blog, are si o sectiune speciala Wordpress
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)