ca tot veni vorba de inregistrarea domeniilor, va sfatuiesc sa aveti grija unde verificati disponibilitatea domeniului. Acum un an jumate sau 2 cred, am vrut sa-mi fac un site cu animale. Am facut o cautare pe google.."inregistrarea domenii" probabil . Am intrat pe primul site si am verificat acolo daca domeniul care vroiam sa-l iau e liber. Era vorba despre zoopedia.ro .

Domeniul era liber, dar nu l-am comandat chiar in comentul acela. L-am comandat peste vreo 2 ore, de la webfactor, firma cu care lucrez pt. asa ceva. Am platit , dar am avut surpriza sa mi se dea un telefon de la webfactor si sa mi se spuna ca domeniul a fost inregistrat cu jumate de ora inainte .

De atunci, imi verific disponibilitatea domeniilor numai la firme de incredere..nu mai stiu exact ca era firma care mi-a furat domeniul (bineinteles l-a inregistrat prin alta persoana), nici nu a contat mult pt. ca mi-am inregistrat animalpedia.ro, dar nu credeam ca firmele de hosting din romania se preteaza la asa ceva. Aveti grija!