Azi au fost stabilite cele 24 de melodii care se vor lupta pt. accederea in finala Eurovision Romania 2009
S-au calificat in semifinalele Eurovision:
Editat: prea multa informatie fara legatura cu seopedia.
Azi au fost stabilite cele 24 de melodii care se vor lupta pt. accederea in finala Eurovision Romania 2009
S-au calificat in semifinalele Eurovision:
Editat: prea multa informatie fara legatura cu seopedia.
Ultima modificare făcută de Diana; 10th January 2009 la 00:12.
Thuamneee ce SF-uri.. daca ne clasam pe locul 30 e bine.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Mare compozitor Costi Ionita... forta tati![]()
![]()
daca ar fi posibil, costi ar intra cu 24 de melodii in concurs![]()
Ultima modificare făcută de motanel; 13th January 2009 la 10:44.
astea le-ai pus aici . asta e ok . ai mai pus si link catre un site , ce banuiesc ca e al tau , asta iar o ok dar frate unde aia masii pot sa stau sa ascult melodiile ?
pe blogg-uletul ala mic , incolor , inodor si insipid , nu era posibil sa pui un link sa poata asculta piesele ? nu de alta dar vad ca ancora ai stiut sa o pui corect , sperand sa cresti in google cu "blogg-uletul " pe cuvantul ala de cautare , SI ASTA NU MAI E OK !!!
Acum pe bune, a mai ramas vreun forum in care nu ai bagat link catre articolul asta?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Concurs idiot formatii de kkt ...
fiecare foloseste forumul de SEO cum vrea el: unii pentru citit chestii noi si utile, altii pentru invatat, altii pentru networking, unii pun linkuri sa-si faca putin power pe articolele lor... dar chiar sa faci thread pentru EuroVision mi se pare prea de tot.
e un eveniment de 2 lei pe baza caruia se face atata tam tam degeaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)