Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Se poate face treaba cu 1000$ ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    din experienta mea.. problema pusa in felul asta (am niste bani.. ce fac cu ei?) are mari sanse sa esueze;
    ai perfecta dreptate gabriel .. sunt de acord
    Problema este ca pana acum am avut cateva idei, am incercat sa le pun in aplicare , dar nu am stiut la cine sa apelez in diferite situatii....M-am impiedicat de multe lucruri...
    Vad ca recomandati Wordpress si Joomla, desi am fost mai multumit de wordpress decat joomla dar voi apela la Joomla, la urma urmei este CMS si wordpress doar se vrea a fi. [Mai ales pt ca Joomla mi se pare mai customizabil pentru ce as vrea eu decat wordpress].
    Las mare parte din banutii acestia deoparte , si cred ca 300-400 vor fi de ajuns pentru mine sa experimentez in diferite situatii. As incerca si cu Adwords sa fac ceva experimente si tot asa.
    Voi vedea eu ce fac, oricum doar faptul ca discut despre imi este de folos. Multumesc !
    P.S Cei care ati avut de-a face cu Joomla in diferite situatii , aveti vreun coder ce v-a placut cum lucreaza ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Prometeu, iti recomand Subdreamer, este un CMS parerea mea trei clase peste joomla. Te costa 100 $ varianta premium. Ca avantaje, are o interfata de administrare atat de simpla incat si un copil poate administra un site. Poti integra perfect aproape orice tip deforum, iti ofera o serie de module destul de ok. Uite un proiect personal dezvoltat pe subdreamer: Stiri din fotbal
    Ultima modificare făcută de Robert; 18th December 2008 la 22:31.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Prometeu, iti recomand Subdreamer, este un CMS parerea mea trei clase peste joomla. Te costa 100 $ varianta premium. Ca avantaje, are o interfata de administrare atat de simpla incat si un copil poate administra un site. Poti integra perfect aproape orice tip deforum, iti ofera o serie de module destul de ok. Uite un proiect personal dezvoltat pe subdreamer: Stiri din fotbal
    hmm un dezavantaj al CMS-urilor platite ar fi comunitatea mai mica ...
    Am sa ma uit peste facilitatile Subdreamer. Multumesc

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

oameni care stiu joomla foarte bine si te pot ajuta gasesti pe forum la joomla.ro e destul de activ forumul si multi oameni cu experienta acolo

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu stiu ce sa zic, joomla nu mi se pare un CMS pe care sa faci un proiect "profesional" . Probabil o sa imi pun in cap fanii Joomla, dar asta e parerea mea. Corect, are o comunitate extrem de puternica, poti face aproape orice pe aceasta platforma, dar e tocatoare de resurse la greu si destul de greoaie in administrare.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Nu stiu ce sa zic, joomla nu mi se pare un CMS pe care sa faci un proiect "profesional" .
    Atunci pe ce crezi ca as putea face un proiect "profesional", ce sa folosesc?

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    41
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

ca veni vorba de joomla... avem un exemplu foarte bun portalul rol.ro care foloseste numai joomla in toate sectiunile sale.

cat despre resurse, nu se poate spune ca foloseste foarte mult, intr-adevar un site sub joomla devine mai greoi atunci cand ai zeci si zeci de extensii instalate. eu unul tocmai din acest considerent am preferat instalari separate pentru fiecare categorie. si cu o baza de date comuna si am rezolvat aceasta problema, a resurselor.

despre partea de administrare, foarte, foarte accesibila.
    un plus imens in fata celorlalte cms-uri este multitudinea de extensii pe care le gasesti, majoritatea gratuite.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se poate face ceva unui publisher ID care fura?
    De daniweb în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd June 2010, 22:52
  2. Care-i treaba de nu merge ? :|
    De Cristi G în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th September 2009, 07:56
  3. Ce se mai poate face dpdv SEO?
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:17
  4. O aplicatie ce nu face minuni dar poate fi utila