In primul rand, ma bucur sa aud astfel de vesti de la tine.

Eu sunt interesat pe viitor sa promovez cateva magazine care au la conducere oameni seriosi, onesti, pe care ii cunosc fie personal, fie din forum sau din orice alte locatii online. Asta imi inspira o oarecare incredere, mai ales cand este vorba despre useri vechi, cu un nume in spate. Asta e cea mai buna dovada de corectitudine.

Mai apoi, magazinul intradevar trebuie sa fie transparent in ceea ce priveste comisionarea, sa ofere o grila de comisioane mai buna decat advertiserii concurenti (poate chiar personalizata in functie de performante), o rata de conversie buna (preturi decente, checkout simplu, produse de calitate, etc), iar chat-ul nu ar strica sa fie ascuns, la fel ca si numerele de telefon daca sunt puse la vedere, astfel incat sa nu trezeasca suspiciuni.

Pe langa toate acestea, orice sfaturi din partea ta pentru afiliatii incepatori si nu numai, ar fi binevenite. Spre exemplu, in limita posibilitatilor, ai putea oferi afiliatilor detalii despre ce produse convertesc cel mai bine in magazinul respectiv, pe care le recomanzi sa le promoveze, astfel incat sa castige si magazinul, dar si afiliatul.

Eu unul astept cu placere sa vad despre ce este vorba si sa pot colabora cu oameni de incredere, pentru ca asta e tot ceea ce lipseste afilierii romanesti.