Lixor, merci mult pentru raspuns. Mai auzisem de wordtracker dar nu ma bagasem pentru ca nu imi dadusem seama despre ce e vorba, mi se paruse prea 'end user'.. Oricum am descoperit ca au si un trial in care te poti juca putin cu 30 de keyword-uri si din pacate numai cu MSN-ul. Oricum mi-am facut o idee si cred ca merita tot interesul sit-ul. Cred ca am sa imi fac un abonament pe o luna.
Evident ca nu vreau sa ma bag la o categorie generala cum ar fi 'flori' de ex. pentru ca acolo imi inchipui ca sansele sunt minime sa ajung in top in motoarele de cautare. Niste subcategorii mai putin 'stoarse' e ceea ce caut si cred ca wordtracker ma poate ajuta. Si da, 'flori' este un exemplu.
De fapt imi facusem o idee despre keyword-urile pe care vreau sa le utilizez folosind overture si google![]()
Recunosc sunt un noob inca :roll: si orice info e aur curat de aceea va intreb daca mai stiti tool-uri de genul asta pentru ca nu cred ca pot sa ma bazez numai pe overture si wordtracker mai ales ca dau rezultate destul de diferite.
Sa zicem ai gasit 5 merchants care vand produse in domeniul in care vrei sa te bagi si te afiliezi cu toti 5, toti 5 iti ofera tot felul de link-uri si banere printre care si link-uri individuale ptr. orice produs (ceea ce ma intereseaza pe mine) si iti faci treaba cum trebuie. Avantajul unei retele de afiliere ca linkshare sau cj e ca poti monitoriza totul dintr-un singur loc (pe ce link-uri s-au dat click-uri, rata de conversie, etc.) si in cazul daca ceea ce faci, faci bine, atunci iti primesti banii tot dintr-un singur loc. In loc sa astepti sa ajungi la suma minima pe care o poti lua de la un merchant in cazul in care te afiliezi in particular cu el de fapt astepti sa ajungi la suma minima pe care o au cei de la linkshare si primesti banii ptr. toti cei 5 merchants dintr-un singur loc, de la linkshare, printr-un singur cec pe luna..
Asta e singurul motiv pentru care tind sa vreau sa folosesc retele de afiliere in schimbul afilierii directe cu merchant-ul. Poate gresesc, poate exista motive pentru care ar trebui sa vb direct cu merchant-ul... astept sugestii.
Multam ptr. timpul acordat. :wink:

Răspunde cu citat