Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
Nu cred ca se mai discuta pe undeva pe forum despre acestia si programul pe care se pare ca intentioneaza sa-l deschida. Cel putin eu nu am vazut vreo discutie in acest sens si am cautat inainte sa deschid acest topic.

Am vazut discutii cum ca s-au alaturat celor de la Okazii, insa in acelasi timp vad ca dezvolta si un program propriu pe http://afiliere.domo.ro/. Nu stiu alte informatii, doar am cautat alte alternative pentru celelalte campanii si am dat de ei. Softul pe care ruleaza vad ca este postaffiliatepro.com.
Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
Nu este nicio lansare oficiala, cei de la Domo nu au declarat nimic in acest sens ba chiar poate fi doar o alarma falsa si acest soft sa fie doar o proba inainte de colaborarea cu Okazii. Ar fi frumos din partea ta sa nu mai dezinformezi sau macar daca tot vrei sa denigrezi o campanie care nici macar nu a fost lansata inca, vino cu ceva mai temeinic.

Imi cer scuze daca nu asta ti-a fost intentia, insa postul tau lasa loc interpretarilor. Luand in calcul si raspunsul meu, parerea ta pare a fi una pur subiectiva si speculativa.
Bogdan a scris luandu-te in serios pe tine in primul post.