Astept si alte recomandari, multumesc.
Astept si alte recomandari, multumesc.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Se misca binisor, asa este. Aerisit si filtrare buna. Ce nu-mi place: produse care-ti apar repede in fata, dar nu sunt pe stoc (chiar si la promotia saptamanii). Produsul zilei, la fel... Numere de telefon cam multe in fiecare paginaNu am intrat de pe link de event.2p, poate pe-acolo le mai rariti
![]()
dam papica la animale. pet shop online.
Iti multumesc pentru feedback bogdan
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
S-au inscris deja 40 de afiliati pe aceasta campanie, momentan nici o conversie, astept si alte propuneri de imbunatatire.
Bogdancercel produsele care apar in fata se vand foarte rapid, acest client are cam 20-30 comenzi/zi si stocul se epuizeaza foarte rapid.
E frustrant sa intri zi de zi si sa vezi ca "promotia zilei" nu-ti mai este accesibila. Mai mult, te face sa gandesti ca e poate doar un tertip de marketing si ca acea oferta nu ar fi fost reala... Daca sunt 20-30 comenzi pe zi, probabil bunurile de care vorbim (cele din promotia zilei) sunt in numar de 2,3. Poate ar fi bine sa fie aduse mai multe produse in acea promotie, sa se promoveze o lista. Se pot folosi si intervale orare... bunul X valabil cu pret redus intre 9 si 12.00, bunu Y intre 12 si 15 etc. Succes!
dam papica la animale. pet shop online.
Am lansat intr-o comunitate de femei produsele tale cu intrebarea : Ce + si ce - gasiti urmatoarelor produse? Sa vedem ce raspund doamnele!Poate reusim si o conversie!
478 de clickuri pana la ora aceasta, nici o conversie, Victoras abia astept![]()
Astazi a venit si prima conversie, de pe Facebook, o pagina despre moda care are doar 4400 de fani
Interesant, cea mai rapida conversie...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)