@MrSparrow la Amazon expira cookie-ul dupa 24 de ore. Iti doresti acelasi lucru?
La Amazon e greu sa diferentiezi link-ul de afiliat de link-ul produsului, cam asta ar fi de preluat.
@MrSparrow la Amazon expira cookie-ul dupa 24 de ore. Iti doresti acelasi lucru?
La Amazon e greu sa diferentiezi link-ul de afiliat de link-ul produsului, cam asta ar fi de preluat.
ma indoiesc ca te bazezi sa faci afiliere pe forma linkului si cum o vede potentialul vizitator. Durata cookie-ului va scadea incetisor si pe piata noastra. In 2009 erau destui in 2P cu 3 luni si cativa cu nelimitat, intre timp s-au cam aliniat toti la 30 de zile si fac pariu ca intr-un an, se va oferii posibilitatea alegerii unor perioade gen 3,7,15 zile.
Bogdan: e un preview cu chestii de umplutura
Nu neaparat ce merge acolo, merge si la noi, in primul rand referitor la abordarea clientilor. Cel mai mult ne am inspirat din experienta afiliatilor si incercam in continuare sa creeam tool-uri dupa nevoile voastre pe piata locala. Pana ne putem raporta la sistemele externe, mai e ceva timp.
Deja vizitatorii sunt mai educati, stiu cum arata link-urile de afiliere din .ro (2parale, profitshare etc.) si multi evita sa dea click. De ce sa risti penalizari ascunzand link-urile prin JS, redirect sau servicii de scurtare url cand Altex poate sa faca link-ul de afiliat similar cu cel al Amazon-ului.
Personal consider ca link-uri, ce ies in evidenta, de genul afiliere.magazin.tld/xxx sau magazin.tld/afiliat?id=01010 nu sunt ok si e doar o "strategie" a magazinului sa scape de plata unor comisioane.
Da, dar spui asta pentru ca esti unul dintre cei 1% care stiti ce inseamna afiliere. Restul de 99% nu au idee pe ce fac click.
Bogdan: faci o confuzie, eu nu fac sistemul de afiliere iar in al doilea rand, nu prea are legatura ce am facut eu la leaduri cu ce povestim aici. E adevarat, experienta mea cu diversele sisteme de afiliere conteaza dar cele mai multe info le am strans din discutile cu alti afiliati. Toata lumea viseaza sistemul perfect, tool-urile necesare, etc. Sa vedem daca reusim sa ne apropiem de visele lor, mai devreme sau mai tarziu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)