Motivarea respingerii comisioanelor cred ca este destul de importanta si de bun simt. Am vreo 5 - 6 comisioane dintr-o anumita campanie (inregistrate de pe site-uri diferite, ip-uri diferite si zile diferite) si toate au fost respinse cu motivul: Nu a putut fi contactat. Cam aiurea si ma refer la gestul in sine nu la valoarea lor ca erau niste comisioane amarate de 10 - 20 lei.

Ascunderea numerelor de telefon. Sunt magazine care iti pun numarul de telefon imediat sub butonul "Adauga in Cos". Aia e prosteala sau furt pe fata pentru afiliati. Daca un client nu stie sa faca comanda si vrea detalii la telefon, va cauta numarul in pagina de contact, nu-i nevoie sa i-l bagi in ochi boldat si cu font rosu. Stiu ca a gasit un coleg o solutie pentru asta ... insa cate magazine au implementat-o?

Suport din partea magazinelor. In ultima perioada am lasat-o moale cu afilierea insa cand ma ocupam imi aduc aminte ca reprezentantii magazinelor nu prea se oboseau sa raspunda la mesaje. Din cate am inteles 2parale alege cu strictete magazinele, ar fi bine sa impuna niste conditii in aceasta zona.