Ah, pacat ca nu am vazut, am fost si eu ieri la intalnire ... mi-a placut ce s-a discutat !
Ah, pacat ca nu am vazut, am fost si eu ieri la intalnire ... mi-a placut ce s-a discutat !
A mai primit careva dintre voi mesajul "comanda data din greseala" la comisioane respinse? Parca nu e prima oara cand il primesc.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
E suficient sa schimb parametrul aff_code cu codul altui afiliat pentru a trece clickurile in contul lui?
Caut cu jingle.ro.
De exemplu la statistici poti face filtrare dupa tag. In lista aia ar trebui sa apara toate tag-urile asociate click-urilor efectuate. Evident, daca un link cu tag statistic nu a fost accesat, nu apar acolo tag-urile.
Cu aceasta singura mentiune (ca noul affcode trebuie sa fie acceptat in acea campanie), da, este suficient.
Se pare ca 2parale e la pamant de vreo 2 ore ... confirma cineva?
Am avut o problema cu niste virusi care imi interziceau accesul pe anumite site-uri si ma gandeam ca am iar acelasi probleme ... de asta am pus intrebarea aici!
Ultima modificare făcută de ghinionist; 28th April 2012 la 18:19. Motiv: completare
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
cred ca a plecat toata suflarea in concediu la 2p, se rezolva miercuri/joi![]()
Gluma, gluma, dar e naspa ca nu merg nici trakerele, astfel ca trimitem vizitatorii catre nicaieri. Nu vorbesc de mine, care oricum sunt junior in 2p, dar afiliatii de top pierd cevA... si nu numai bani, ci si oarece credibilitate in fata vizitatorilor. E destul de nasol.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
problem solvedBack online.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)