Pagina 122 din 577 PrimulPrimul ... 2272112120121122123124132172222 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.211 la 1.220 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

N-am vazut in toata lumea asta internationala a afilit marketing-ului, o porcarie mai mare din partea unor magazine, sa accepte intelegeri separate cu afiliati pentru crearea de landing page-uri personalizate.
    da, o idde buna din partea afiliatului, dar un mare deserviciu pentru restul afiliatilor si un mare deserviciu chiar pentru magazinele respective.
    De ce? Pentru ca pe un site nu poti sa promiti doua chestii diferite in acelasi timp.
    Exemplu cu Murano Shop, care are pagina oficiala cu aceasta promisiune la newsletter:

Si acum varianta "personalizata" a newsletterului ceruta de afiliat:

In varianta afiliatului, nu exista nicio perioada de desfasurare a promotiei, seamana cu o tzeapa, ceea ce m-a avertizat dealtfel o fana de pe facebook...pana am inceput cercetarile (o poveste mai lunga).

Vreau sa trag un semnal de alarma la astfel de "practici incorecte si unfair" pentru magazinele care accepta astfel de intelegeri...si poate si 2 Parale ar trebui sa zica in situatia asta ceva.
    In general ar trebui ca toti sa lucram cu aceleasi linkuri din magazine, ce inseamna linkuri personalizate???? NU ESTE CORECT! E mai grav decat SPAM-ul... (chiar daca nu are nicio legatura).
    Iar cand este vorba de un concurs si miza este destul de mare mi se pare si mai ingrozitor de groaznic practica descrisa mai sus.

Cei care au lucrat in acest concurs cu alte linkuri ale magazinelor decat cele puse la dispozitia tuturor afiliatilor, ar trebui sa li se anuleze comisioanele.
    Uite inca un motiv pentru care avem nevoie de o asociatie a afiliatilor

Pe afara se poarta ca afiliatul sa promita in numele sau personal "un ceva" celui pe care vrea sa-l convinga sa "cumpere" de la el (un newslwtter, un produs digital , etc). Niciun advertiser nu o sa fie in veci de acord cu o astfel de practica.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

As incerca eu sa-ti explic ca ceea ce a facut Kidu a fost cat se poate de corect, dar cred ca m-as pierde prin detalii si o sa-l las pe el daca o sa aibe buna placere sa-ti explice. Eu doar spun ca sunt multi care sunt invidiosi pe faptul ca el are astfel de idei, iar eu ma numar printre ei.

Update: "gandacei": Cel mai mare comision inregistrat ieri 3,000,000.0 RON
    Nasol ca se intampla astfel de lucruri chiar la startul noului challenge, vad ca au inceput si super afiliatii sa inregistreze comisioane, dar tot cu aprobare automata
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 29th October 2012 la 02:56.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Stefania: in locul tau as fi mult mai moderat in a trancani despre practici la iChallenge In plus, te-am mai rugat sa ma slabesti cu parerile si sfaturile tale pe tema aff. Daca ai reclamatii formuleaza-le la 2p. Personal, asa am facut.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    N-am vazut in toata lumea asta internationala a afilit marketing-ului, o porcarie mai mare din partea unor magazine, sa accepte intelegeri separate cu afiliati pentru crearea de landing page-uri personalizate.
    Da, e ceva nemaintalnit si nemaiauzit, mai ales in "lumea asta internationala". lol.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    In primul rand, felicitari "regelui", eu credeam ca el e pe 2 si cand colo el era no.1, acum ca te-ai ales cu un iPhone 5 si o mdelaie poate mai lasi de la tine si nu ne iei toate telefoane sa-ti deschizi magazin.
    ma indoiesc, leadurile au fost o chestiune simpla, cand e vorba de scos bani din buzunarul clientului.. mai greu.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Felicitari. Ai putea spune daca per total ai iesit in castig in acest challenge (lasand deoparte comisioanele care vor veni de acum inainte din cookie-urile setate)? Ma refer daca banii din leaduri + comisioanele generate pana acum + ihone-ul valoreaza mai mult decat banii investiti. Desi sunt convins ca mai important este locul 1 obtinut, decat iphone-ul sau comisioanele generate
    Ai calculul facut in articol, practic, cu tot cu premiu este 200% profit.

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Esti un Zeu .Felicitari
    nu exagera, deja ma facuse unu Rege.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Landing Page-ul prin care vinzi personalizat in afiliere se realizeaza in site-ul pe care il construiesti inafara paginii magazinului cu link final de afiliere catre magazin.
    Cum ar fi ca peste 13000 de afiliati sa aiba "intelegeri" cu un magazin sa le construiasca propriul landing page. Si cu unul singur e dezastru...ce sa mai vorbim de 13000. Si nu este corect pentru un consumator sa gaseasca in aceiasi secunda 13000 de propuneri diferite de promovare...asta miroase a tzeapa. Cum reuseste sa publice asa zisele "promisiuni" pe care le-a facut consumatorilor (in nume propriu, ptr ca ei nu stiu de "intelegeri separate"). In speta cum Reuseste Murano Shop sa-si anunte castigatorii zilnici ai ceasului Murano, lista asta a castigatorilor ar trebui sa fie publicata undeva, concursul asta trebuia sa aiba si el un "regulament" de cel putin o pagina ...ca te trezesti cu ANPC-ul la usa.
    Sau, intrebare de 100 de puncte:Unde a facut public afiliatul respectiv regulile concursului cu castigarea unui ceas zilnic si mai apoi lista castigatorilor, avea el dreptul sa faca asta in numele magazinului? lol...poate doar daca este afiliat manager

Din pacate afiliat marketingul nu s-a inventat in Romania...si sunt reguli care trebuiesc respectate...si mai sunt si reguli nescrise, mai este bunul simt...felul cum te adresezi celorlati...

Si apropo de competitie, nu este corect fata de ceilalti 13000 de afiliati, ca un afiliat sa fie mai cu mot si sa foloseasca linkuri personalizate in intelegere cu un magazin pentru a castiga un iChallenge folosind un concurs fara reguli si concurenti afisati public, in numele magazinului respectiv.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Stefania Practicile astea normal ca nu le vezi in .com pentru ca nu reusesc afiliatii sa convinga un advertiser sa aplice asa ceva. E foarte greu. Serban a reusit pe .ro. Foarte tare! Bravo lui! Il admir. Sa nu uitam ca el a venit la advertiser cu ideea, nu invers. De ce doar el? Sau de ce el primul?
    Eu chiar nu-i tin partea, dar de data asta a fost foarte inspirat. Eu am stiut inca din a 2-a sau a 3-a zi ce face si cum face. Daca il intalneam ii dadeam si o pupa

Afiliatii mari primesc chestii pe care restul nu le primesc. Asta se intampla peste tot si e normal. Super-afiliatul poate sa livreze, a demonstrat deja asta. Afiliatii mici trebuie sa traga sa ajunga atat de sus. Dar la dracu`, nimeni nu se naste mare. Cresti mare si depinde doar de tine cat de repede.

Si eu am abordat advertiseri cand nici nu stiau ca exist si in mare parte am primit ceea ce am vrut. Ai o idee da-i bataie. Daca iasa e excelent, daca nu oricum n-ai pierdut nimic

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@Marius ai dreptate ca nu le vezi pe .com (s-ar desfiinta afiliat marketingul) daca ai vedea intr-un magazin in acelasi minut (ora, zi) din 3 linkuri de newsletter ca:
    1 Unul ofera un ceas in concursul invizibil
    2 Altul ofera 10 ceasuri ca-i mai smecher
    3 Iar un al treilea ofera un Audi A1 ca oricum nu are cine sa-l verifice

si varianta extinsa
    13.000 Ofera un ceas Rolex

Aici nu e vorba de afiliati mici si afiliati super regi, eroi...aici este vorba de bune practici in afiliere

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Stefania: cata suferinta, sa nu lesini de durere. Ai palpitatii ? Si te mai intreb odata, esti sigura sigura ca vrei sa discutam despre corectitudine ?
    Nu imi vorbi de bun simt, tu erai cea care aveai tulburari de personalitate ca nu mai puteai improsca cu rahat dintr-o singura gura si ai simtit nevoia sa ti deschizi o filiala. Opreste aici mizerile care le debitezi, cu riscul de a ma repeta, plangerile le poti adresa catre 2Parale.

Marius: unii nu stiu sa piarda, nu te obosi sa ii explici lui tanti.

Si o mica subliniere, ca poate nu am fost clar, premiile oferite sunt facturate catre mine si platite ca atare, pe landing pageurile matar, murano si fashionup apar, sau vor aparea, castigatorii.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Pfff, unii vorbec mai mult decat muncesc se pare. Hai sa-i lasam sa vorbeasca si sa nu-i mai bagam in seama, ar fi cel mai indicat lucru.
    Legat de iChallenge, vad ca cei de la 2Parale trag un pui de somn, inca nu s-a rezolvat problema comisioanelor aprobate automat, la unii, ca ale mele vad ca stau bine mersi in stand by, sper sa ca se vor lua masuri cat mai repejor ca nu da bine deloc ce se intampla.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Este si o parte buna din care avem de invatat...
    Daca nu ar fi atat de laudaros, de grandoman nu am fi stiut nimic depre conflictul de interese sau despre concurenta neloiala cu ceilalti afiliati.
    Daca tacea, filozof ramanea, dar nu a putut....sau macar lua aminte la TOT ce se scrie pe blogul 2 Parale.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Stefania: mai pune mana si fa si altceva in afara de atacuri la persoana. Ai gura mare, am remarcat toti. Fa-te ca ma ignori: sunt laudaros, grandoman, infatuat, concurent neloial, un paria... Si printre putini prosti care dau sfaturi in afiliere, fac ghiduri pentru incepatori, le dau ponturi bune, explic pe indelete cum am procedat si cum trebuie procedat si fac publice cifre si fapte. Tu si cu inca cativa sunteti cea mai buna ilustratie a expresiei "strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei".

Am pierdut si eu competitii si am strans mana castigatorilor cu caldura, daca am avut convingerea ca ceva nu a fost in regula, am trimis mail la 2parale cu plangerea sau nelamurirea, uneori am avut dreptate, uneori nu. De cele mai multe ori, nu, dar macar am fost lamurit. Nu mai traiti cu impresia ca afilierea este o chestie cosmetica si de imagine. Nu intereseaza nici pe afiliat, nici pe 2p si nici pe advertiser, atata timp cat triunghiul win-win-win se inchide fericit in toate directiile. Nu am tinut pistolul la tampla unui advertiser sa imi ofere conditii speciale, ei au fost bucurosi sa ma ajute si le a placut ideea. Si au mai avut si altii ideea sa faca concursuri cu premii si au fost la fel de bine primiti. La acest iChallenge diferenta era oricum data de marimea promovarii, nu a fost nimeni nici macar pe aproape de nivelul jucat de mine.

Dragos: cred ca o dublare de stats si nu comisioane aprobate deja. deci, aprecieri? cate bucati vor fi pe zi?
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 29th October 2012 la 10:47.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •