@tetele in cazul asta, felicitari celui de pe primul loc. A adoptat o strategie castigatoare, aparent. Nu cred ca mai poate fi prins din urma.
Acuma, o urma de scepticism ramane, e oarecum normal si cred ca mai sunt si altii de acord cu mine. Daca e totul ok, cu atat mai bine. Oricum eu nu sunt implicat in acest challenge, deci nu ma afecteaza in mod direct in niciun fel, doar ca ce se intampla este fantastic, comparand cu challenge-ul precedent.
Dar, atata timp cat advertiserii aproba comisioanele/lead-urile, tre sa fie valide, altfel n-ar da bani aiurea, cred...
Signatura lipsa
This is the catch. Challenge-ul este pe lead-uri apropbate. Noi am detectat doar lead-uri corecte conform termenilor si conditiilor 2Parale (i.e. de la IP-uri diferite, din surse de trafic legitime etc.). Daca sunt si valide sau nu decid advertiserii vizati.
Noi putem doar sa ne bucuram de avalansa de comisioane si de faptul ca am demonstrat ca se pot inregistra sute sau chiar mii de lead-uri intr-o zi. Speram ca afiliatii sa realizeze potentialul campaniilor de lead si sa profite de el si dupa iChallenge, odata dovedit profitabil.
Stefania, sa speram ca nu o va fi 0-297-1![]()
@Serban Cristian: se pare ca doriti sa atacati podiumul cu advertoriale pe blogurile a-listerilor.![]()
pardon, nu doresc, atac :p
vreau si eu o felie, abia e miercuri, mai e o gramada pana la final
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Liniste, ataca al doilea, 130 com in juma de ora
Zoso trebuia sa bage articolul la alea la care trebuie sa platesti ca sa le citestiE bun articolul. Cristi sa ne spui culoarea buburuzei tale cand apare in top!
dam papica la animale. pet shop online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)