Azi, cand asteptam contractul cu profitshare, dupa ce m-au intrebat pe 10 dec 2012 cum prefer plata si sa le trimit datele bancii, am primit urmatorul raspuns:
"In urma verificarii activitatii de afiliere asociata contului dvs. am remarcat o serie de nereguli: o parte din instrumentele de promovare folosite de dvs. au fost incluse in website-uri neregulamentare.
Va rugam sa recititi cu atentie regulamentul eMAG Profitshare si sa adaptati promovarea pe care o realizati acestui regulament.
Comisioanele invalide provenite din aceste medii neregulamentare vor fi anulate, iar o plata nu va putea fi realizata pana cand pragul minim de retragere de 350 de lei nu va fi atins strict din comisioane obtinute in mod regulamentar. " Asa ca mi-au sters toate comisioanele.
I-am promovat pe 3 site-uri pe care am pus linkuri text si pe unul aveam si un banner de-al lor.
Chiar nu inteleg unde am gresit.
Le-am trmis acum raspuns sa-i rog sa ma lamureasca ca au neregulamentar site-urile mele. Imi trece prin minte ca daca ceream plata in vaucher nu imi anulau 30 de comisioane. Dumnezeu sa-i mai inteleaga!

Răspunde cu citat