Noutati de la Emag...
Ce categorii de produse se vor gsi în oferta eMAG din acest an | Ziarul Financiar
Versiune printabilă
Noutati de la Emag...
Ce categorii de produse se vor gsi în oferta eMAG din acest an | Ziarul Financiar
2Parale și Profitshare se luptă și în Bulgaria » nwradu blogCitat:
Marius Pahomi
Cerere de inregistare marca depusa in Bulgaria de 2Parale. Disperarea nu cunoaste limite :)
Pot folosi acelasi slider de produse pe mai multe site-uri aprobate?
Sau trebuie creat cate un slider pentru fiecare site in parte? Ar fi o pierdere mare de timp daca ai multe site-uri asemanatoare!
Au terminat cu Romania? Mai e destul de lucru aici!Citat:
2Parale și Profitshare se luptă și în Bulgaria » nwradu blog
@Mihai_Is
Un slider, la fel ca orice instrument de tip widget/banner, functioneaza doar pe site-ul cu care este acesta asociat.
Am un blog si vreau sa pun banner profit shere - am vreo perioada minima in care sunt obligat sa tin bannerul? Sau pot sa-l scot cand vreau?
Il pui si scoti cand vrei tu.
Exista vreo posibilitate sa pot vedea link-urile care nu mai sunt valabile in ProfitShare?
Sau cel putin sa primesc o notificare, gen 2Parale?
In 2parale comisionul de la B-mall este cu tot cu Tva, in profitshare comisionul se calculeaza dupa ce se scade tva-ul. Ambele retele au acelasi comision de 8% . Care sa fie explicatia?
Cu "integrarea" nu stiu unde este gresit.
Magazinul Mycloset cu aceiasi structura, plateste in 2p comision de 8% cu tot cu tva...la fel ca si B-mall. Cand s-a descoperit ca nu erau platitori de tva, au achitat diferentele din urma...asta anul trecut.
Ceau,
Ceva plati finalizate si banii in cont in aceasta luna? Nu de alta, dar la mine tot in procesare e, si e deja data de 05.06.2014.
Multumesc
La mine s-au retras banii din Profitshare, maine ii gasesc in cont. :)
Pe ziua de astazi platforma mi-a inregistrat mai putine click-uri decat am furnizat pana la ora asta. Diferenta de vreo 30%.
De obicei inregistra mai multe fata de ce contorizam eu (doar de pe site-uri), cu foarte putin.
Ati observat ceva asemanator?
Are cineva idee daca cei de la profitshare au un numar de telefon, ca pe site nu am gasit ... am incercat pe supportul gen support ticket insa m-am lovit de un operator care imi trimite acelasi raspuns fara sa citeasca ceea ce ii scriu eu crezand, desigur, ca are de-a face cu un tamp:D
Cere sa te redirectioneze catre alt operator sau sa te sune ei... din cate stiu nu au nr. de telefon (public).
Vezi datele de contact pe http://www.conversion.ro/
La telefon mai mult ca sigur nu o sa iti rezolve problemele si nici nu stiu daca vei afla un numar de telefon pe cale oficiala. Incearca sa trimiti mail la o persoana anume de la Profitshare, respectiv Conversion, ai mai multi sorti de izbanda.
Ok Dragos, multumesc, asa am sa fac!
Am un comision in asteptare de vreo 10 zile (Emag), dar in casetele "Tip" si "val. comision" nu este nimic completat. Este normal?
stie careva daca in profitshare avem si un magazin online de biciclete?
A patit cineva ca un comision sa stea in asteptare de peste 30 de zile?
Eu am si din februarie :D
Daca nu aduceati vorba nu observam. :)
Am si eu un comision neaprobat din Noiembrie 2013 si doua din Februarie.
Cel mai probabil vor fi anulate.
Si eu am in asteptare de prin februarie.
Apropo, simtiti o scadere dramatica a comisioanelor fata de lunile trecute, sau doar sunt eu norocos?
Unii dintre noi simtim, altii nu. Depinde de nisa.
E perioada...
Se simte o scadere luna aceasta pe nisa electro IT.
Sa se opreasca ploile astea sa mai vindem si noi niste AC-uri. ;)
Eu tot vad comisioanele de la eMag ca se proceseaza foarte greu de vreo 2 luni. Inainte se procesau frumos in cateva zile. Sper sa revina la normal in curand.
Conteaza cate comisioane vor fi procesate pana la generarea platilor. Daca am avut un comision pe 23 luna trecuta si este aprobat pe 21 luna asta, nu ma deranjeaza cu nimic. Cel putin asa a fost luna trecuta, am ramas cu foarte putine comisioane neprocesate dupa generarea platilor. Sper sa fie la fel si luna asta. Daca nu, raman pentru luna urmatoare...
Plugin WordPress pentru Afiliatii Profitshare
foarte util pentru afiliati :)
Ma poate lamuri cineva daca pot folosi un slider de produse creat de ex "Monitoare", pe mai multe site-uri selectand doar la "Locatie" site-ul dorit? Sau trebuie sa creez cate un slider pentru fiecare site in parte?
Pasii de ex:
1. Am creat un slider "Monitoare"
2. Dau click pe "Editeaza", selectez la locatie un site din lista mea
3. Dau click pe salveaza si obtin un cod
Fac aceeasi pasi cu diferenta: la locatie aleg alt site, si obtin acelasi cod.
Mie suportul imi spune ca codul trebuie sa ie diferit, iar un slider de produse generat poate fi folosit pentru un singur site.
Ar insemna o munca in plus si nu inteleg atata timp cat exista optiunea editeaza ptr slider.
Salut,
Adica tu vrei sa muti un slider de pe un site pe altul sau vrei ca acelasi slider (cod) sa il folosesti pe ambele (sau mai multe) site-uri in acelasi timp?
Vreau ca acelasi slider sa il folosesc pe mai multe site-uri in acelasi timp.
Nu mi se parea ok daca editez un slider si schimb site-ul sa obtin acelasi cod, indiferent de site-ul selectat.
Am inteles ca e un bug de la ei si il vor corecta.
Acum nu stiu daca sliderele pe care le-am creat deja in acest fel sunt valabile.
Nu se poate...
Cei de la suport au intotdeauna dreptate :)
Am crezut ca vrei sa modifici un slider pentru alt site si ca asta nu ti se permite. Cred ca si eu am slidere modificate in felul asta...
Salut. S-a inregistrat la cineva plata azi-noapte? La mine vad ca nu apare nimic.
Nici la mine.
LE: Acum cateva minute a aparut plata in centrul de plati.
Eu am primit email sa incarc factura azi la 10:02.
Rabdare e cuvantul, la Profitshare chiar n-am avut probleme cu incasarile.
Aveti idee daca noua categorie Auto este purtatoare de comision? Ce procent?