Banii deja in cont la ING.
Versiune printabilă
Banii deja in cont la ING.
La Banca Transilvania nu au intrat inca..
Doar la Ing intra pe 5 ca de acolo se trimit banii, restul pe 6-7.
In profitshare nu se afiseaza detalii cand se respinge un comision?
Se afiseaza, dar nu la toti sau cel putin nu la eMAG. Intri pe nr de identificare a comenzii - in dreptul la Total Comision ai un "?" apesi pe el si iti apare data si eventualul motiv pentru care a fost anulat.
Am efectuat ieri o comanda la Sportisima, dupa ce in prealabil am accesat de cateva ori un link profitshare din contul meu. In dashboard imi apar click-urile efectuate, dar nu si comisionul aferent comenzii. Pot sa fac ceva in aceasta situatie? Produsul comandat este achitat cu cardul, fiind in drum spre mine prin curierat. Nu as vrea sa returnez produsul pentru a obtine acest comision. A mai trecut cineva prin aceasta situatie?
Link profitshare catre Sportisima sau doar link profitshare? Intreb pentru ca din pacate au mai fost situatii de gen cu ceva timp in urma. In al doilea rand ar trebui sa stii ca nu poti face comenzi in nume propriu prin link-urile de afiliere, majoritatea advertiserilor stipuleaza acest lucru in TOS. In al treilea rand, daca vrei sa-i testezi le dai un mail si le spui ca vrei sa faci un astfel de test, nu le spui cand si cum sau faci testul si apoi anulezi comanda, dar le trimiti si un mail in care sa le explici ce ai facut.
A. Link Profitshare catre Sportisima, dintr-un articol de pe site-ul meu.
B. Nu am intalnit limitarea precum ca nu as putea comanda in nume propriu.
"TOS: 1. Comisioane, perioada de comisionare, s.a.
Toate produsele comercializate de Sportisima si active in reteaua Profitshare fac obiectul comisionarii.
Comisionul standard oferit de Sportisima este de 6%, iar perioada de recurenta este de 2 luni de zile.
Comisionul se ofera doar pentru plasarea unei comenzi pe Sportisima.ro
Important: Plata comisioanelor se face doar daca comanda se onoreaza. De asemenea, in cazul retururilor, comisionul nu se va onora.
2. Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere
NU exista nici o limitare de a folosi linkurile de afiliere.
3. Cuvinte cheie interzise
Nu exista cuvinte cheie interzise.
4. Politica de Social Media
Promovarea pe Social Media este permisa fara restrictii.
5. Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice
Ca si o recomandare, pentru continutul textelor si a materialelor grafice recomandam folosirea brand-ului Sportisima.ro (text si/sau logo) pentru un impact crescut.
6. Alte conditii
Nu exista."
C. Nu vreau sa testez pe nimeni, doresc doar sa-si onoreze promisiunile.
Salut, ar mai putea fi si asta:
Daca nu se aplica nici asta atunci cred ca cel mai indicat e sa iei legatura cu Profitshare si/sau cu advertiserul pentru a lamuri problema. Succes!Citat:
4.5. Obtinerea de Comisioane prin intermediul unui Website administrat de catre Afiliat este conditionata de declararea in prealabil in Platforma si verificarea acestuia de catre Profitshare. Un Website poate fi declarat si folosit in cadrul unui singur Cont de Afiliat. Acordarea de Comisioane se va face incepand cu momentul in care verificarea este finalizata si nu se aplica retroactiv pentru Conversiile generate inainte de validarea de catre Profitshare a Website-ului.
Da, probabil asa voi face.
Eu am comandat prin linkul meu si nu au fost probleme. Nu vad de ce ar fi, deoarece tot client sunt. Si am rulat sume destul de mari cumparand prin linkul meu.
Ai comandat de la Sportisima? La alte magazine nici eu nu am intampinat probleme cu inregistrarea comisionelor si dupa cum spui si tu, nu inteleg ce problema ar fi daca imi comand un produs prin linkul meu.
Sunt anumite magazine care interzic acest lucru, ca de exemplu eMAG:
Citat:
6. Alte conditii
Afiliatul nu are voie:
sa faca comenzi prin reclamele afisate in website-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;
sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe website-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe website-ul eMAG.ro);
Eu am comandat, printre altele, pe Emag. La sportisima nu. Dar ce domnule, banii mei nu merg :( ?
Banii tai merg, dar marketingul afiliat este incompatibil cu ceea ce spui tu.
Gandeste-te ca fiecare client inainte de a face o comanda mare ar fi tentat sa se inscrie in sistemul de afiliere pentru a profita de comisionul propriei comenzi. Nu ar fi asta sfarsitul marketingului afiliat?
Eee nici asa ! Pentru a face milionul ala trebuie sa rulezi niste bani, nu s-ar ajunge aici. Marketingul ar merge deoarece sunt vanzari. Cu ce am gresit cand pe sotie am sfatuit-o sa isi ia laptop de pe un site de-al meu ? Consumator sunt si eu si ea. Cred ca o sa ma autodenunt :) .
PS. SI mama nu a cumparat de la tn ?
Daca o dam in caterinca ne indepartam de subiect.
Promovarea nu se face numai pe site-uri aprobate, se face si in paginile FB. Si oricum, nu ma referam la mama ta, nu mi-as fi permis.
Marketingul merge atata timp cat advertiserii vand si afiliatii castiga.
In majoritatea cazurilor, consider costurile necesare intretinerii unui site (si aici ma refer la domeniu, gazduire, articole, timpul pierdut pentru administrare, etc.) a fi mult mai ridicate decat comisioanele pe care le incasezi pentru comenzile proprii. Refuz sa cred ca cineva isi deschide un site doar pentru a beneficia de cateva comisioane ale propriilor comenzi.
Incasarea comisioanelor pentru propriile comenzi nu reprezinta sfarsitul marketingului afiliat. Costul promovarii (implicit comisioanele) prin acest sistem este mic pentru advertiseri, comparativ cu cat ar plati pe alte canale pentru a beneficia de asemenea expunere.
Ar trebui facut un sondaj pe acest forum la care sa raspundem cinstit la intrebarea: "Inainte de a comanda un produs pentru consumul propriu, ati accesat un link afiliat de pe site-urile pe care le administrati, in vederea obtinerii comisionului?".
Davio, discutam de principii. Cand nu e voie, nu e voie si gata!
Punctul 6 din termeni si conditii difera de la un advertiser la altul. Ca afiliat este datoria mea sa respect conditiile impuse de advertiserii pe care ii promovez.
In urma cu trei ani m-am impiedicat si eu de aceasta interdictie considerand-o nefireasca dar cu timpul mi-am dat seama ca isi are rostul ei, mai ales pentru magazinele la care media comisioanelor este mare.
Cred ca n-are rost sa ne impiedicam de chestia asta.
Care este oare rolul acelui raport zilnic daca arata doar comisioanele inregistrate si cele aprobate? :rolleyes:
Pe bune daca vad vreun rost pentru regula asta. Poate nu stiu sa sterg cookie-uri - ce fac, caut un alt PC? Daca vreau neaparat sa iau comisionul pot sa dau comanda pe numele mamei, bunicii, medicului de familie etc. Chiar am si incalcat regula asta, fara sa imi dau seama, la vreo doua comenzi. Ma propun pentru suspendarea contului de PS :).
Numai la mine se intampla sa intarzie cu plata? Am uploadat toate actele necesare inainte de 22 martie, am primit confirmarea cum ca totul e ok si plata se va face intre 25 martie si 5 aprilie, parca... azi deja e 4 si n-au ajuns banii. Ma indoesc ca vor ajunge maine :|
Eu verific, de obicei, tranzactiile dupa ora 12-13. E cam devreme pentru operatiuni bancare. Cred ca sunt sanse sa ai o surpriza pe la pranz.
@tymbark, banii intra in cont de obicei pe 5 sau 6 ale lunii, depinde de banca unde ai contul.
Aaaa... Merci. No, pai atunci sa zica "plata va fi efectuata pe 5-6 aprilie", nu sa puna ditamai intervalul de 10 zile aiurea
Intreaba-i! Mie mi-au raspuns la intrebarea asta cu trei ani in urma, nu mai am curiozitati. Am incercat sa explic dar nu e treaba mea sa dau explicatii.
Nu esti singurul dar, daca asta vrei, propune-te...
Doar de doua ori nu s-au incadrat in acel interval. In Decembrie platile s-au facut pe 24 ( si n-au existat plangeri :) ) iar in Februarie au fost facute pe 6. N-au fost probleme cu platile pana acum, sa o tina tot asa!
Pana la urma au efectuat plata vineri pe la pranz, dar am avut noroc si-au intrat banii tot vineri. Merci de raspunsuri
Ati avut comisioane aprobate/respinse in ultimele zile? La mine cred ca sunt vreo cinci zile de cand nu s-a mai schimbat nimic.
Dap, am observat si eu ca a stagnat procesarea o perioada, dar azi am avut 2-3 comisioane procesate, cred ca isi revine.
Ce face www.pricy.ro e ok, dpdv al profitshare?
asta daca se uita cineva de la ei pe aici....
Ma refer in principal la extensia de chrome.
@Cartus, link-urile catre eMag de pe site (din ce vad) nu sunt trecute prin Profitshare.
incearca extensia de chrome si o sa ai o surpriza: profitshare, 2 parale, comparator de preturi, tot tacamul.
Problema e chiar mai grava, sunt multe site-uri ce incalca termenii si conditiile eMAG-ului, dar nu a mai "umblat" nimeni la ele si asta i-a incurajat sa faca "aplicatii" gen.
Eh, voi va plangeti de cateva zile? Eu am in asteptare din februarie si martie cateva... :) Probabil e o perioada mai incarcata pentru angajati, pana acum nu au fost probleme cu procesarea si nu cred ca dureaza prea mult, probabil pana pe 22 se proceseaza mare parte din acestea.
Se rezolva zilele acestea. A aparut o problema si s-au procesat din cate se pare doar comisioanele facute la comenzile platite cu cardul. Problema a fost ca nimeni nu a trimis nici un mail la support sa anunte problema. Ieri au aflat si au dat mai departe. In cateva zile ar trebui sa revina totul la normal.