@Dragos
Nu am văzut în primă fază întrebarea. De aceea dacă ai întrebări cel mai bun mijloc e support-ul sau mail. Prefer să răspund pe email.
Versiune printabilă
@Dragos
Nu am văzut în primă fază întrebarea. De aceea dacă ai întrebări cel mai bun mijloc e support-ul sau mail. Prefer să răspund pe email.
oferte-tablete.com si oferte-telefoane.com apartin lui Marius Agavriloaie de la DexBlog.ro pe care eu il stiu ca fiind om serios (si cred ca e pe aici printre noi)
O fi om serios, dar cu site-urile acelea incalca Termenii si Conditiile eMAG.
Avem si comisioanele pentru petshop.
Pacat de preturile foarte mari. Din prisma unui client care sparge in fiecare luna cate ~400 - 500 lei pe hrana si chestii pentru caine, cu toate ca mi-ar place sa fac cumparaturile de la emag chiar nu as alege emag cand uitandu-ma de exemplu la asta vs asta vad ca am numai de pierdut si asta in conditile in care pentruanimale este unul dintre cele mai scumpe petshopuri.
De asemenea vad ca lipsesc cateva dintre cele mai cautate branduri de mancare. Acana, Orijen, Proplan. Ar fi interesant daca in timp si-ar adapta preturile dupa piata si si-ar mari gama de produse.
Avem si un magazin de vinuri in Profitshare :) www.wineandcompany.ro
Newsletter creativ.
http://i.imgur.com/hkqpqEv.png
Eu n-am dat din coada. Voi?
Da! Advertiserul Wine & Company se alătură Profitshare :)
A fost adaugata o campanie si pentru noua categorie eMAG - Petshop.
Ar fi foarte interesant sa avem o situatie in genul celor de la 2parale si cu afiliatii Profitshare chiar daca e foarte probabil sa fie si cativa care se afla in ambele tabere. Personal sunt curios de numarul celor care fac cu adevarat bani din marketing-ul afiliat, adica de cei care traiesc sau ar putea trai la un moment dat doar din asa ceva.
Se poate face ceva ca landing page-ul sa nu mai afiseze reclamele alea enervante cu Petshop sau ghidul eMAG? Pur si simplu link-ul de afiliat sa duca direct spre produs.
De ce îți ceri scuze în cazul în care "infractorul" este un membru al acestui forum, activ la acest subiect? Îl disculpă câtuși de puțin că se "cacă" pe afiliere? Uite eu nu-mi cer scuze că l-am făcut căcăcios.
Însă îmi cer scuze anticipat dacă comentariul meu va fi editat pe motiv de cuvinte obscene.
din cate vad eu, din bloguri generaliste sau care nu au tangente cu produsele din Profitshare - nu prea ies bani.
Imi este interesant care este situatia cu site-urile nisate si produsele respectine din Profitshare... oare ele fac bani?
Sa arunci un banner sau mai rau, sa umpli blogul cu bannere, n-a facut niciodata minuni. Mai ales cand ai un blog personal. :)
Incearca sa iti expui parerea despre produsele pe care le ai sau ai vrea sa le ai, fa astfel de articole in care sa plasezi si linkuri de afiliere si s-ar putea sa ai mai mult succes.
uite aici Cât am de donat la UNICEF? | nwradu blog si e nisat
Bani mai multi s-au facut din adwords, in rest probabil nu se castiga mult
Exact cu a spus si John, e bine sa scrii despre produse si sa pui link-uri. Dar nu uita bani din afiliere faci cand ai trafic, deoarece daca ai doar 10 vizitatori si doar unul da click dar nu cumpara, ai pus degeaba link-ul.
Afilierea ar trebui să fie urmare, consecință, activitate secundară a unui "publisher", DUPĂ ce publică articole cu conținut destinat vizitatorului. Ăsta să fie scopul... informarea cu privire la subiectul X a celui ce-ți caută și accesează site-ul. După ce pui linkuri de afiliat și vezi că vin comisioanele, NU UITA de unde ai început și care-ți era scopul principal. Acest mod de a gândi îl numesc unii "proiect pe termen lung", la care se adaugă un "proiect" de optimizare al activității de afiliere.
Site-urile care încep cu afilierea înainte de conținut sunt "proiectele pe termen scurt", oportuniste, acceptate de-amoaca într-un sistem doritor de redirectări gratuite...
Probabil sunt catalogate în consecință și monitorizate din curiozitate pentru a testa cât poate genera un site de genul... Își mai bagă "codița" (că tot am dat din ea), cei de la PS2.
ACUM când este necesară validarea site-ului, și mai ales că se zice în mod clar că nu se acceptă site-urile în fază de construcție etc... Cât de simplu este să vezi intenția solicitantului? Site-urile menționate... își arată clar natura :))
Hai că nu-s "instanță morală", ca în cântecul lui "ăsta' "... ideea este că eu mă conformez atitudinii globale ale afiliaților de pe meleagurile noastre.
@tibi78, la noi e foarte ok... sa vezi pe extern spam.
Au avut loc niște regularizări pe luna precedentă și luna în curs? Mie mi-au apărut niște comisioane...
@Tibi78 - Dap, e un fel de bonusare :)) Eu am si un comision trecut cu ziua de azi ce apare pana in ora pranzului numai ca mie mi-a aparut in cont abia acum seara, in plus produsul este comisionat dupa grila dinainte de 15 august.
Nu zic ca nu e frumos sa te mai trezesti cu cateva comisioane in cont, dar mai frumos ar fi daca acestea ar aparea de la bun inceput. Sper sa se remedieze cat mai curand problema, pana atunci zic sa ne bucuram de bonusuri :D
Este bine că-și actualizează baza de date și nu lasă aceste comisioane să rămână "hidden" pentru noi. O altă "bilă albă" pentru sistem.
Mi-au aparut si mie cateva comisioane pe luna trecuta, pe luna in curs nu am observat.
Drept. Doar ziceam că dau dovadă de bunăvoință. Faptul că platforma este tot versiune BETA...
Sugestie: daca tot se pune accent pe valoare, oare nu ar trebui scosi afara din sistem toti cei care spameaza in draci pe toate grupurile de Facebook posibile? Nu am nimic impotriva celor care pun link-uri afiliate pe paginile proprii, dar sa postezi pe 200 de grupuri pe zi e deja spam de prost gust.
Asta e doar un exemplu, dar ca el sunt multi!
http://i.imgur.com/H15eJ6Q.png
Si eu recunosc ca public aproape in fiecare zi pe grupuri de pe Facebook, dar intotdeauna pun link catre un articol de pe un site de-al meu unde fie prezint promotia sau produsul in cauza, asa mi se pare cel mai corect. Ceea ce a pus @Matei mai sus mi se pare de prost gust, dar pana la urma afilierea a devenit un business si ca in oricare alt tip de business regulile mai sunt si incalcate, acum tine de Conversion si alte programe de afiliere sa reglementeze mai clar ceea ce este permis si ceea ce nu este permis, insa stiu sigur ca intotdeauna se vor gasi cai de a ocoli aceste reglementari. Pe scurt, ceea ce vreau eu sa spun este ca daca vrem sa facem afiliere ar trebui sa ne intereseze mai mult ce facem noi si nu ce fac altii pentru ca de multe ori ne consumam timp aiurea, timp pe care l-am putea folosi pentru noi.
Nu cred ca obtii prea multe comisioane postand aiurea pe grupuri de Facebook, mi se pare o mare pierdere de timp.
@LensFlare - din punctul meu de vedere nu pierd prea mult timp, maxim 20 de minute pe zi si sunt constient ca nu pot aduna prea multe comisioane, insa castig expunere, oameni mai retin blogul, mai intra, mai citesc un articol si la sfarsit de luna cand trag linie tot se mai vad cateva procente de vizitatori ce vin de pe Facebook.
Unii se pare ca au inteles prost afilierea pe Facebook si incearca marea cu degetul, dar in lipsa de rezultate o sa se lase pagubasi. Pe mine nu ma tenteaza deocamdata afilierea pe Facebook, e tentant doar pentru ca stiu cum se face, am testat si am avut ceva rezultate, insa daca vrei sa joci la masa bogatilor trebuie sa investeti destul de mult altfel nu vei face nimic, iar eu nu sunt dispus acum sa investesc in Facebook.
am incercat si eu afilierea pe grupurile FB. slabut, dar au fost comisioane. mie mi s-a parut munca prea multa pentru niste rezultate ata de slabe.
la pagini FB e alta treaba.
La mine s-a anulat "bonusul", majoritatea comisioanelor aparute la regularizare au fost anulate, in plus am sesizat si problema cu procentele de pe grila veche, dar raspunsul lor nu corespunde cu ceea ce se intampla. Eu inteleg ca sunt in Beta, dar daca ai pretentii sa devi cel mai bun consider ca astfel de probleme trebuie rezolvate cat mai repede cu putinta, sa nu aducem aminte ca e a doua oara cand se intampla si ca acest lucru incepe sa puna la indoiala acuratetea sistemului.
Si la mine s-a anulat. Lol.
Apropo s-a mai intamplat cuiva ca suma intrata in cont sa fie mai mica decat cea care apare in platforma ca fiind platita?
Si la mine s-a anulat, nu stiu exact ca numar de comisioane ca nu am fost foarte atent, dar ca valoare ~50% au fost anulate. Nu sunt sigur de procent pentru ca mai aveam ceva in asteptare si nu stiu exact care au fost anulate.
Ai scazut si taxele? De exemplu la o suma de 1.000 de lei daca nu esti angajat si ti se opresc toate taxele mai primesti in cont doar vreo 680 de lei.Citat:
Apropo s-a mai intamplat cuiva ca suma intrata in cont sa fie mai mica decat cea care apare in platforma ca fiind platita?
Tot legat de comisioane: nu mai vreau sa vand telefoane la eMAG, ma ia cu ameteala cand vad 1% :(( Pana pe 15 august vindeam rar, acum vad ca s-au si ieftinit unele modele si apar din ce in ce mai multe comisioane pe telefoane, bine, e oarecum si sezonul.
Pai nu am ce taxe sa scad deoarece "suma neta" afisata este cea din care sunt scazute taxele.
Am trimis luni si un email la suport.
@RedHat - Tu spui ca din suma neta ce apare in cont dupa ce este scazut CASS-ul si restul taxelor ca nu corespunde cu ce ai tu in cont?
Una caldă, una rece. S-au regularizat sumele ca apoi să se anuleze. Măcar dacă apăreau direct anulate :)... Este bine... se adaugă la "cifra de afaceri".
Este vorba de comisioane pe luna curenta, sau de pe luna trecuta?
La mine e liniste si pace... Din nou comisioane putine, doar ca acum sunt si mici.
As insista pe fenomenul de "spam" cu link-uri de afiliere prin site-urile neaprobate in platforma. Nu mi se pare corect, acele site-uri nu produc, acele site-uri anuleaza... Trebuiesc gesite solutii pentru intreruperea acelor link-uri. Daca vrem un sistem curat haideti sa-l tinem curat sa vedem ce se intampla.
@Mishu - este vorba atat de com. pe luna in curs cat si pentru cele din luna trecuta. Despre spam-ul de care spui este greu sa se rezolve ceva concret si punctual, iar daca s-ar face ceva posibil sa ne trezim cu ingradiri care sigur ar naste alte nemultumiri. Totusi am incredere ca se vor rezolva anumite lucruri in viitorul apropiat.
Legat de comisioane eu am cerut lamuriri si le-am primit, totul e ok acum.
tocmai ce au intrat si Military-Shop.ro in reteaua Profitshare ...