Frumos...
Pacat ca nu a aparut pe nicaieri si poza cu vizitatorii concurenti. Ar fi fost cel putin la fel de interesanta.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 25th November 2012 la 14:36.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Ziua în care nu s-a prea văzut pisica | Das Cloud
Întrebarea era cum facem dacă anunțăm ora 5 și vin toți cei 700.000 odată. Noi știam că platforma poate să țină doar 200.000 odată și nu știam ce se întâmplă după aia. Cum facem să intre toți acești oameni, dar dacă se poate să nu dea toți click odată. Tot challenge-ul ăsta ne-a permis să inovăm și să descoperim o grămadă de chestii
Primele două ore au fost cele mai aglomerate. A mers site-ul, a picat, l-am ridicat, apoi iar a picat, apoi iar l-am ridicat. A fost ca o poveste, cu introducere, cuprins și încheiere
Ultima modificare făcută de avram; 25th November 2012 la 16:01.
Dupa ce le-am facut vanzari de 750 mil ( 750 000 lei ) de black friday ma trezesc astazi cu contul inchis . " Contul dumneavostra a fost suspendat pentru incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare eMAG Profitshare. "
A mai patit careva la fel ?
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
18000 de clickuri aduse din facebook , nu s-a facut nici o magarie
750 mil vechi , 2.250 lei comisioane aproximat , cam pe aici
Citeste TOS-ul cu atentie si gandeste-te daca ai incalcat vreun paragraf.
Ce fel erau acele mesaje de pe facebook prin care ai atras clienti? Ai folosit aplicatii? Da te rog mai multe detalii
Ai facut comanda folosind codul tau de afiliat? Nu ai voie si te poate descalifica, eu am fost atentionat dupa ce am comandat un frigider scump si nu am primit comisionul.
Exista un paragraf prin care poate sa iti anuleze oricand
tu nu poti face promovare folosind textul asa cum este pe site-ul emag, ca apare duplicat contentsa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Profitshare sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate.
Ultima modificare făcută de lovelife; 26th November 2012 la 18:02.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)