6th February 2017, 17:50
2 out of 2 members found this post helpful.
Parerea mea e ca exagerati rau de tot. Serios acum. Ce banci din tara asta lucreaza duminica? Stiti voi vreuna? Ca eu nu. A fost un delay de 1 zi. Perfect justificat. Se sfarseste lumea?
Puteti sa va plangeti de altele, dar nu de seriozitata cu care fac platile. Daca tot vreti sa aruncati cu mocirla (gratuit, zic eu) fiti si voi mai inventivi. Scuze pentru limbajul poate usor acid.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
6th February 2017, 20:56
1 out of 1 members found this post helpful.
Hai ca-i culmea acum, sunt atatea probleme pe care am putea sa le discutam legate de afiliere si noi discutam despre intarzierea de o zi care in fapt e justificata. M-am uitat de curiozitate in cont si am plati in data de 6 facute (desi am cont la ING) in foarte multe luni. Nu mai spun de cele din data de 4 sau de 2 ale lunii. Si inca ceva, data de 5 nu e o noutate, daca va uitati in cont veti vedea ca in 5 august 2013 a fost efectuata prima plata de catre Profitshare, deci din prima luna ziua de 5 e cea in care se fac platile.
12th February 2017, 09:13
0 out of 8 members found this post helpful.
a avut cineva probleme cu plata luna asta ?