Eh, voi va plangeti de cateva zile? Eu am in asteptare din februarie si martie cateva...Probabil e o perioada mai incarcata pentru angajati, pana acum nu au fost probleme cu procesarea si nu cred ca dureaza prea mult, probabil pana pe 22 se proceseaza mare parte din acestea.
Se rezolva zilele acestea. A aparut o problema si s-au procesat din cate se pare doar comisioanele facute la comenzile platite cu cardul. Problema a fost ca nimeni nu a trimis nici un mail la support sa anunte problema. Ieri au aflat si au dat mai departe. In cateva zile ar trebui sa revina totul la normal.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Noutati de la Emag...
Ce categorii de produse se vor gsi în oferta eMAG din acest an | Ziarul Financiar
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
2Parale și Profitshare se luptă și în Bulgaria » nwradu blogMarius Pahomi
Cerere de inregistare marca depusa in Bulgaria de 2Parale. Disperarea nu cunoaste limite![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Pot folosi acelasi slider de produse pe mai multe site-uri aprobate?
Sau trebuie creat cate un slider pentru fiecare site in parte? Ar fi o pierdere mare de timp daca ai multe site-uri asemanatoare!
Au terminat cu Romania? Mai e destul de lucru aici!2Parale și Profitshare se luptă și în Bulgaria » nwradu blog
@Mihai_Is
Un slider, la fel ca orice instrument de tip widget/banner, functioneaza doar pe site-ul cu care este acesta asociat.
Am un blog si vreau sa pun banner profit shere - am vreo perioada minima in care sunt obligat sa tin bannerul? Sau pot sa-l scot cand vreau?
Exista vreo posibilitate sa pot vedea link-urile care nu mai sunt valabile in ProfitShare?
Sau cel putin sa primesc o notificare, gen 2Parale?
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)