Sa inteleg ca ProfistShare plateste tot ce e aprobat, adica voi nu aveti o rubrica com. platite de advertiser !? unde vedem ce avem efectiv de luat... ce e aprobat e si platit la urm. ciclu de plata ? ...si ProfiShare plateste tot si cand e vb. si de bani sau doar banuti ? mira-m-as sa nu existe un stadiu al lor
Ultima modificare făcută de avram; 15th August 2013 la 16:02.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@Octav, se adauga la gramada, daca afiliatii renunta la promovarea eMAG atunci au o problema si Profitshare trebuie sa faca bani de la celelalte magazine.
Alti advertiseri de unde? Cine crezi ca are curaj sa lase statisticile la indemana eMAG-ului?![]()
Care bani? Bani din comisionarea vanzarilor vrei sa spui?
Cine are curaj/chef sa promoveze un advertiser care i-a dat deja o teapa?
Vanzarile sunt in mare parte generate de oameni cu experienta in marketing afiliat, asanumitii "superafiliati", care cu siguranta au cont si in 2parale, piatadigitala, etc.
Cati dintre ei vor promova "La redote" sau "Strollers" cand stiu ca au comisioane neincasate de la acelasi advertiser in alte retele?
Tu i-ai promova???
@Octav, eu am spus de mult ca nu inteleg strategia celor de la Profitshare... vor sa aiba succes, au promis marea cu sarea si au reusit doar sa-si puna in cap toti afiliatii.
@lovelife, interesant graficul, 60% din trafic nu are reffer.
Aici inca un exemplu ce intareste ce s-a scris mai sus: ProfitShare 2.0 Evaziune si Pacalirea Afiliatilor - Programe PC NeT
@avram, posibil sa fie o greseala intentionata, sunt convins ca se poate gasi o metoda prin care nu se pierd pe drum din comisioane.
Este nasol ce s-a scris in articolul "ProfitShare 2.0 Evaziune si Pacalirea Afiliatilor - Programe PC NeT"... dar nu pot sa nu remarc numarul extrem de mic de click-uri pe perioada de 30 de zile...
Adica este evident ca nu are nicio sansa la comenzi de cand cu resetul.
Faptul ca a testat o comanda si sistemul nu a percutat... asta este o problema destul de serioasa.
Detalii despre ce contributii sunt retinute la sursa in functie de ce tip de contract semnezi cu PS2.0: Cum se fac platile comisioanelor Profitshare 2.0 si alegerea contractului
Schimbari in politica de afiliere eMAG - Marketing afiliat - Profitshare Blog
I: “Am eliminat regula prin care nu se primeau comisioane in cazul in care clientul dadea ultimul click in campaniile publicitare platite de eMAG. ” Putin ajutor cu interpretarea aici va rog. Scapam de link-urile din newslettere sau acestea nu intra in categoria “publicitate platita”.
R: Click-ul pe unul dintre instrumentele de promovare ale unui afiliat urmat de click-ul in newsletter-ul eMAG va genera comision in contul afiliatului daca are loc o vanzare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)