~1.000, dar sa nu uitam ca si click-urile inregistrate in ultimile 30 de zile ar trebui sa produca ceva, asta daca vizitatorii nu au trecut si pe la bf.stirileprotv-ului.ro ca atunci e nasol.
Versiune printabilă
5.600 sent
eu am foarte multe clickuri, mult mai mult decat intr-o zi obisnuita, cam 4500
La mine-s comisioane anulate pe toate liniile...
@matei multe comisioane anulate?
lol, eu am gresit threadul.
matei, cifre?
7 comisioane, dintre care 6 anulate.
http://i.imgur.com/yuuAr.png
Pana la ora 8:20 aveam 9 comisioane facute. De la ora aceea sistemul a mers doar pe inregistrarea clickurilor urmand ca procesarea si alocarea comisioane sa se faca dupa ce trece febra. Asta inteleg din ce s-a spus si din ce observ.
Nu stiu cum se face ca de anulat functioneaza sistemul foarte bine insa cand vine vorba de afisat comisioanele inregistrate nu se mai poate.
irealx mi-au anulat si mie un comision de 98 lei... si cam atat pana acum.
yep, anularile functioneaza :D
Probabil se face altfel update-ul, in momentul in care din sistem se anuleaza se face un ping catre profitshare cu anularea comisionului respectiv.
Da, mie mi-au anulat cam tot ce am inregistrat pana acum, foarte tare Black Friday!
perioada 19-22noiembrie
43 de comenzi
Finalizate: 4 - 20,08 RON
Comisioane in asteptare: 6 - 115,50 RON
Comisioane anulate: 33 - 441,67 RON
Cred ca am fost foarte tarziu atent la cifre, nu ?
la mine a mers acceptabil avand in vedere ca se apropia BF. Rata de anulare 30% :)
Un comentariu interesant dat de Arhi.
Citat:
ARHI Vineri, 23 Noiembrie 2012
Mihai » am impresia ca de BF nu se contorizeaza chestiile din profitshare
arhi are doar impresii. de rest face mii de comisioane. intr-o singura luna. desigur.
Cine e Arhi asta?
@Serban
Am verificat, din pacate intre 19-22 comisioanele anulate sunt si la mine de peste 50%.
da, da, am vazut si eu comentariul cu pricina. ca dupa aceea sa citesc asta Durata actualizării comisioanelor în Profitshare de Black Friday « ProfitShare Blog | Câștigă bani online prin intermediul marketingului afiliat!
:))
diu1so, daca stai sa te gandesti poate fi un scenariu realist asta. Sa fim seriosi, cine a mai comandat ceva online saptamana asta stiind ca vine black friday. E normal ca multi ce apucasera sa plaseze comenzi sa le anuleze in speranta unui pret mai bun vineri, dupa ce si-au luat o palma peste ceafa de la prieteni sau rude...
Rares, sunt de acord, e firesc, nu ma asteptam sa am comenzi in saptamana premergatoare BF insa a fost la normal. Ca pe urma s-au anulat e partea a doua :)
Pe luna.
In alta ordine de idei, ceva update-uri? Cum stati cu comisioanele?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: un aparat de fotografiat cumparat de un membru Seopedia de pe contul meu de afiliat, platit la livrare ieri (dupa cum o poate confirma si el), apare ca fiind anulat.
Teapa emag?
La mine au aparut de curand 2 comisioane, sper sa vina si restul (mai ales ca nu sunt prinse pe link-ul cu grosul de click-uri).
@matei trimite mail la ei, sunt sanse mari sa rezolvi. Dar ai grija sa fi cu site-ul in regula (conform TOS), ca s-ar putea sa verifice.
Pot confirma cele spuse de matei. Eu am cumparat aparatul prin linkul lui de afiliat. Saptamana asta s-a facut livrarea si plata aparatului.
In plus, un aspirator cumparat de un coleg de-al meu prin linkul meu de afiliat este de asemenea trecut ca si anulat.
Pai daca din doua comenzi verificabile, ambele sunt anulate, eu ce sa cred despre restul comenzilor anulate? :whistle:
Din punctul meu de vedere... sunt niste tepari dovediti. Bine ca nu imi bazez veniturile pe afilierea lor...
Acu are mai mult sens de ce nu vreau sa-i promovez? (apropos de http://forum.seopedia.ro/motoare-de-...tml#post227786 )
La fel si la mine am cumparat un cu voucher un produs si am observat ca mi-a fost anulat ...
Acum au aparut noi actualizari Profitshare, pentru mine asta e cea mai buna zi de cand sunt in afiliere!
in mod normal ar trebui sa fie doar vreo 10% din comenzi...maxim..
Da asa spun ei dar pana acum am mai cumparat cu voucher si au aprobat comisioanele ... Cred ca depinde de cine e la butoane :D