penibil. macar am facut comanda.
Versiune printabilă
penibil. macar am facut comanda.
si stocuri epuizate deja :(
I-a aparut cuiva vreun comision in profitshare pana acum?
nici 20 minute...
Si eu am apucat sa fac comanda...:)
A revenit!
Din moment ce 80% din celelalte siteuri de profil sunt cazute.. e dificil chiar si pentru emag sa preia loadul.
Daca ar exista "black month" unii ar fi in pericol sa-si inchida sandramaua :]
Dupa primele 12 de minute:
- nr comenzi primite: 13.300
- vizitatori simultani site: 135.000
- numar total vizitatori pana acum: 350.000
Black Friday: ora 8:30 @ eMAG Blog
Update in profitshare se face o data pe ora.
TV-urile sunt 95% out..
0 pe linie..speram sa inregistreze toate comisioanele si sa avem un update in curand..
La mine la fel prin profitshare, nimic pana acum.
0 și la mine și am două comenzi sigure. Sper să leșin când or face update-ul :D
So... se lauda cineva cu ceva? Eu incep sa am emotii... nimic in profitshare pana acum.
Nici la mine nimic inca desi am investit mult in promo, e posibil sa fie actualizate mai tarziu. Sper..
pai zicea ceva lovelife de 5 lei.. dar nu a precizat daca erau de azi sau de ieri...
@mike07 de ieri am si eu, vroiam sa stiu daca a inregistrat cineva ceva dupa ce s-a dat startul la Black Friday.
eu nu vad nici clickuri nici nimic. mort tot
@puthre ce gif animat?
am adunat 5 comenzi 15 lei si am multe click-uri trimit mult trafic
S-au actualizat acum datele in Profitshare, rezultatele sunt cu mult mai mult decat cele pe care le asteptam :)
@puthre nu am folosit chestia aia de o au "blogerii" fundal :)
@Consumatorul la mine nu s-a actualizat nimic.
puthre, clickurile au intrat...
@puthre eu atunci am trimis grosul traficului, ma gandesc totusi ca cookie-urile au fost plantate...
Mai confirma cineva actualizari in ProfitShare in afara de Consumatorul?
ultima comanda inregistrata e la 8:19... se proceseaza un minut cam in 30 minute..
Probabil pe seara sau maine vedem rezultatele...
Aveți idee dacă mai suplimentează stocurile? Parcă anul trecut așa au făcut.
@pavelarcana au suplimentat o data pana acum, urmareste-i pe twitter, se anunta acolo.
@LensFlare suplimentări la produsele puse prima dată la reducere, făceam referire. Ce au pus nou sunt niște glume de reduceri.
da, au fost facute cateva update-uri in PS
Cu ocazia Black Friday din eMAG, în care au fost generate nenumărate comenzi online și din cauza încărcării serverelor, actualizarea comisioanelor din conturile Profitshare se va realiza cu întârziere. Se așteaptă ca majoritatea comisioanelor generate cu ocazia Black Friday să fie actualizate în conturile voastre până la mijlocul zilei de mâine și în întregime până cel târziu la mijlocul săptămânii viitoare.
Indiferent de momentul în care comisioanele vor fi actualizate acestea se vor aloca corect și complet în conturile acelor afiliați ce au mijlocit achiziția din eMAG prin promovarea realizată folosind instrumentele de promovare Profitshare.
Pfff... ma speriasem :). Era imposibil sa nu fac ceva comisioane.
Noroc cu mister Kidu ca altfel crapa inima in mine la cati bani am bagat si cate nopti nedormite am la activ. Pfff....
@Dragos nici la tine nu au aparut comisioane?
De curiozitate, cam cate click-uri ati trimit spre emag ieri si azi?