Eu le-am trimis un mesaj pe 9 ianuarie, inca unul pe 17 ianuarie si inca unul pe 23 ianuarie.
Evident ca n-am primit nici un raspuns de la ei. :(
Versiune printabilă
Eu le-am trimis un mesaj pe 9 ianuarie, inca unul pe 17 ianuarie si inca unul pe 23 ianuarie.
Evident ca n-am primit nici un raspuns de la ei. :(
@nrb220 eu i-am contactat luna aceasta de doua ori si am primit de la ei raspund in 3-5 zile sub forma unui email. E adevarat ca raspunsul e unul de PR, dar au raspuns.
In alta ordine de idei, a mai cerut cineva ca in raportul zilnic sa fie incluse si comisioanele anulate? Mi se pare o tactica aiurea sa trimiti emailuri doar cu comisioanele inregistrate si aprobate.
Eu le-am trimis mesaj ca vreau si astfel de statistici si mi-au raspuns ca au trimis solicitarea mea celor de tehnic. Adica .... "mai lasa-ne".😉
Eu i-am contactat de 2 ori, in ambele situatii in legatura cu programul eMAG, si mi-au raspuns foarte rapid.
De fapt, de 2 ori m-au suspendat intemeiat si nu prea...dar tot de 2 ori au analizat cererea mea, au vazut ca am avut dreptate si/sau am adaptat ceea ce mi-au sugerat ca nu e in regula si m-au reactivat in campania eMAG.
Daca ar fi sa le reprosez ceva ar fi simplul fapt ca se pripesc cu suspendarile din campanie...in unele cazuri ar fi mai usor sa avertizezi afiliatul daca greseste(mai ales daca e ceva minor) sau sa intrebi anumite detalii pentru a avea convingerea ca se incalca aspecte din TOS.
O parere de la colegi daca se poate: este normal ca PS sa depaseasca termenul de plata stabilit in TOS pe care ei ne cer noua sa il respectam cu strictete avand in vedere ca au avut timp sa efectueze plata in perioada 25.01 la 05.02.
Multumesc
@nrb , este o intarziere normala. Data scadenta a fost intr-o Duminica. TI se pare asa de aberant sa se efectueze platile in urmatoarea zi lucratoare? Hai sa nu mai fim carcotasi, pentru ca PS chiar nu are probleme cu platile.
LAter edit: Tocmai au fost virati banii :P
Robi, nu sunt carcotsa, dar TOS de la PS spune altceva:
"7.3.5. Plata Castigului platibil (si/sau a eventualelor bonusuri) se va
realiza prin transfer bancar, în contul curent în lei al Afiliatului,
deschis la o bancă din Romania, intre data de 25 a lunii in care s-a
inregistrat plata si data de 5 a lunii urmatoare."
Deci, nu e vorba de o zi de duminica, sau alte chestii de astea! Chiar nu e loc de explicatii de acest gen. Din 25 si pana in 05 nu era timp? De ce se amana pana in ultima zi?
Intradevar, NU au probleme cu platile, le efectueaza fara nici o problema, dar daca noua ni se cere sa respectam TOS, pai sa respecte si ei!
Nu am dreptate?
Dupa cum reactionezi, esti afiliat persoana fizica, corect? :))
Din punctul meu de vedere, pana acum PS s-a dovedit (pentru mine strict, caci vorbesc in numele meu) un partener de incredere. Si nu am nici un motiv sa ma indoiesc de ei sau de seriozitatea lor.
Cand au facut doua plati in Decembrie (ca si anul trecut) nu era bai. A, si era pe 23 decembrie, inainte de 25 !!! cum asa domnule?
Da, sunt persoana fizica, dar asta nu este un impediment!
Mie nu mi s-a facut doua plati in luna decembrie, desi aveam comisioane de peste 500 lei in asteptare inca din luna 11.2016, nu au fost aprobate.
In fine. Efectiv am cerut o parere legat de intarzaierile de plata si despre ceea ce scrie in TOS.
Am inteles mesajul colegilor.
Multumesc si ma opresc aici. Spor la treaba!
Cum pe pile? Vorbim de persoana fizica. Si intodeauna a fost facut plata pe 5 decembrie si in jurul craciunului.
Nu ati inteles ideea mea: noua afiliatilor ne cer sa respectam cu sfiintenie TOS de la ei!!! Corect???
Ei de ce nu respecta clauzele contractuale si TOS????
Asta vroiam sa intreb!
Alarma, insisti cu plata de craciun de parca tot la doua luni e craciunul.
Hai sa recunoastem: acum NU au procedat corect, NU au respectat TOS!!!
Aici am vrut sa ajung!!! E prima data, dar tot timpul este un inceput! Azi o zi, maine cateva zile si tot asa!!! Semnalul acesta de alarma vroiam sa il trag!
Eu colaborez cu profitshare, daca nu ma insel, de 3 ani de zile. Am primit in 2015 si 2016 decembrie plata mai devreme, in rest in zilele de 3-5 ale lunii. S-a intamplat de vreo 4-5 ori in acesti 3 ani de zile, sa primesc banii abia pe 6-7. Nu cred ca e un capat de tara, atata timp cat niciodata nu am avut dubii referitoare la plati. Profitshare garanteaza plata comisioanelor aprobate chiar daca advertiserul "dispare" din sistem. Ce vreti mai mult de atat, asta nu e siguranta? Pentru 1-2 zile in plus, nu cred ca e asa o problema.
Parerea mea e ca exagerati rau de tot. Serios acum. Ce banci din tara asta lucreaza duminica? Stiti voi vreuna? Ca eu nu. A fost un delay de 1 zi. Perfect justificat. Se sfarseste lumea?
Puteti sa va plangeti de altele, dar nu de seriozitata cu care fac platile. Daca tot vreti sa aruncati cu mocirla (gratuit, zic eu) fiti si voi mai inventivi. Scuze pentru limbajul poate usor acid.
Cu parere de rau dar la mine in 2015 si 2016 nu am avut doua plati in decembrie. Doar cea din jurul zilei de 5.
As fi avut nevoie de bani dar se pare ca altii au prioritate. ... si nu e ok treaba asta cu diferentierea dintre afiliati chiar si la plati.
Din cauza asta prefer 2parale. Pot avea chiar si 4 plati pe luna pe cand la profitshare doar una.
Hai ca-i culmea acum, sunt atatea probleme pe care am putea sa le discutam legate de afiliere si noi discutam despre intarzierea de o zi care in fapt e justificata. M-am uitat de curiozitate in cont si am plati in data de 6 facute (desi am cont la ING) in foarte multe luni. Nu mai spun de cele din data de 4 sau de 2 ale lunii. Si inca ceva, data de 5 nu e o noutate, daca va uitati in cont veti vedea ca in 5 august 2013 a fost efectuata prima plata de catre Profitshare, deci din prima luna ziua de 5 e cea in care se fac platile.
Postare dubla
Hai ca nu e nimeni impotriva ta , sau nu altii sunt cu pile. Legat de platile din decembrie: Plata afiliatilor pentru luna decembrie
Si si anul trecut era la fel, dar era deja ceva "normal"
Bă băieți, hai că batem câmpii.
1. Plățile nu se fac până în 5 luna următoare, ci în 5. Iar dacă 5 se nimerește weekend atunci plata se face în 6/7. Banii intră în aprox ziua plății la cei cu ING sau în ziua următoare la cei non ING. Deci, plata pe luna trecută a fost făcută luni 6.02.2017 și a intrat aprox în 6 la ING și o să intre azi 7 la non ING.
2. La mine factura pe decembrie (2015 și 2016) a fost plătită în 5 ianuarie. La alții poate că plata a fost făcută în decembrie, dar la mine nu Punct
Salutare.
N-am mai lucrat cu profitshare de ceva ani, iar acum cand vreau sa generez un link primesc mesaj ca trebuie sa completez ceva contract, pe care nu il gasesc nicaieri.
Le-am scris si lor dar nu stiu cat de prompti sunt, poate voi ma ajutati mai repede.
odata logat in profitshare ai in partea stanga centru plăți / contract. Iar apoi ai Documente unde gasesti contractul pe care trebuie sa-l descarci, sa-l semnezi si sa-l urci inapoi in platforma!
http://image.prntscr.com/image/b145c...04cce4de61.png
Ah, ok, deci nu-s asa prost precum par.
Linkul ala nu facea nimic cand dadeam pe el, dar vad ca e problema de la Chrome. Am intrat pe alt browser si imi deschide direct pop-up sa incarc contractul. Multumesc.
a avut cineva probleme cu plata luna asta ?
Am sesizat de ceva timp o problema in platforma si m-am gandit ca o sa se rezolve dar vad ca inca persista.
Daca ma duc pe "Catalog Campanii" - selectez orice Advertiser (sau las sa ii afiseze pe toti) - filtrul de ordonare nu functioneaza. Practic indiferent daca aleg sa ordonez dupa data adaugarii/expira curand/cele mai performante vad aceleasi rezultate. Am observat ca e o problema generala, indiferent de advertiserul selectat.
Salut,
La mine toate comisioanele din 18 noiembrie, de Black Friday, inca apar ca sunt in asteptare...e doar la mine??? ca m-am uitat pe topic si n-am vazut sa sesizeze cineva problema asta.
Pe mine nu ma afecteaza cu nimic negativele astea, doar pe voi, pentru ca in loc sa puneti sub semnul intrebarii ceea ce credeti ca stiti (de exemplu, cel care a dat primul negativ crede ca comisioanele se aproba automat dupa 1 luna si ceva, ceea ce nu e adevarat, am si comision neaprobat din octombrie 2016), va uitati la numarul de posturi pe care le are cel care posteaza. Adica refuzati informatiile venite de la noii veniti, acuzandu-i ca fug dupa posturi...si VOI PIERDETI.
Ciprian, ai incercat sa iei legatura cu advertiserul prin mesageria interna? La un asemenea volum de comenzi (cum a fost de BF) e normal sa mai ramana agatate comisioane neprocesate. Scrie-le un mesaj si cu siguranta se va rezolva.
Salut ciprian, ar fi util sa specifici si despre ce advertiser e vorba, sunt foarte multi si problema nu e generala. Incearca sa iei legatura cu ei si/sau cu reteaua daca termenul de aprobare prevazut a fost depasit considerabil.
Credeti ca o sa scada vanzarile la emag pe electrocasnicele mari, care acum nu mai au transport gratuit? Stiu ca costul transportului e mic fata de pretul produsului, dar parca ne place sa avem transport gratuit.
Eu am neaprobate la emag si de prin august... ce sa mai zic.
Eu am incercat, am deschis ticketul acum 2 luni. Si in cazul meu, advertiserul este tot emag.
Initial mi-au spus sa trimit un mesaj prin mesageria interna advertiserului, ceea ce am facut, dar fara succes.
Apoi am trimis un nou ticket la support, dar din nou, fara succes. In cazul meu este vorba de peste 100 comisioane si peste 100 eur care sunt in asteptare de la Black Friday 2016.
In momentul de fata cei de la emag isi incalca propriul "Terms and Conditions", deoarece acolo e specificata perioada de procesare a comisioanelor. Cei de la profitshare ar cam trebui sa-i traga de maneca, nu?
Daca mai sunt si altii in aceeasi situatie, cum s-a solutionat problema? Sa stiu daca e doar o problema de timp, sau daca pot sa-mi iau gandul de la acele comisioane.
Nu are rost sa ai asteptari de la emag, mai ales cand doresti sa comunici cu ei prin PS. Sunt varza din acest punct de vedere. Daca le trimiti un mesaj, sansele sa primesti un raspuns mai repede de 1 luna sunt minime spre deloc. Deci, in concluzie, cand fiecare dintre afiliati o sa doreasca un punct de vedere / intrebare / sfat / etc... de la emag, mai bine sa isi i-a gandul. RUSINE EMAG.ro in PS. Luati calea celor de la altex... din pacate!
Tot ce am spus mai sus e din propria experienta si imi asum cele spuse!