Te rog, opreste-te !
:))
Tu esti cea mai graitoare dovada ca totul poate fi bine.
Pot sa te intreb in ce perioada ai migart? Poate sunt comenzi recurente, din luna trecuta...
Versiune printabilă
Te rog, opreste-te !
:))
Tu esti cea mai graitoare dovada ca totul poate fi bine.
Pot sa te intreb in ce perioada ai migart? Poate sunt comenzi recurente, din luna trecuta...
N-are cum. Ai setat sa-ti arate conversiile pentru luna curenta, iar acolo suma aprobata este de 50 de lei pe cand la castigul curent ai 787. Acei 787 sunt din luna trecuta sau lunile trecute nicidecum din luna curenta. Tu ai primit voucher-ul de care spui?
Si eu am avut asa la inceput de luna pentru ca am migrat in ultima zi si desi am cerut voucher-ul el nu se generase si imi apare la castigul curent suma care am cerut-o pentru voucher -24% (TVA-ul), iar apoi dupa ce am dat cateva mail-uri la suport am primit voucher-ul si mi-au scazut din castigul curent contravaloarea lui fara tva.
Am migrat pe data de 30 daca retin eu minte. Voucherul a fost solicitat si emis inainte de migrare si l-am folosit. Cum spuneam, in Profitshare 2.0 am intrat cu 2,3 lei.
Felicitari, arata bine!
N-ai spus media de click-uri pe zi, dar oricum se vede ca ai si un trafic frumos.
La mai multe!
Sigur sunt comisioane care au fost in asteptare inainte de migrare si s-au procesat acum.
Asa, chiar daca ai migrat cu 0 lei castig curent, faptul ca luna curenta ai x lei comisioane aprobate, evident acum ai in castig curent x lei comisoane aprobate + suma comisioanelor aprobate din cele in asteptare la momentul migrarii (luni anterioare).
Sper ca m-am facut inteles.
@BlogdeProst
Deschide pls un ticket daca crezi ca e ceva in neregula.
Ce vezi in coloana din stanga sus la CASTIG CURENT sunt comisioanele care erau in asteptare pana in 30 iunie si care au fost aprobate luna asta. Ce vezi pe mijloc la "Total comisioane in perioada selectata" sunt statisticile pentru luna in curs. Suma din stanga sus cuprinde si com aprobate pe care le vezi pe mijloc pentru luna in curs.
LE: Vad ca a raspuns si Claudiu mai sus.
Multumesc pentru lamuriri.
@Claudiu Farcas - Nu am zis ca e ceva in neregula. Nu traiesc din asta ca sa ma agit prea mult. Sunt bani de benzina.
La voi se contorizeaza linkurile PS? Eu am dat acum de test un click pe mai multe linkuri si nu apar in interfata de administare... e doar la mine?
Nu se actualizeaza la secunda.
Ok. Mai astept...
O vânzare astăzi... recurență de EXACT 11 ore. Noroc chior. Asta înseamnă mai nou profitshare...
Ataşament 2684
Tibi, care e procentul la perioada de recurenta in aceeasi zi pe ultimele 30 zile, pe contul tau? Care e comanda cu cea mai mare perioada de recurenta, din nou pe ultimele 30 zile?
Pe ultimele 30 de zile,
Ataşament 2685
... deci recurență maximă 24 zile.
(se pot observa zecimalele din procente, semn că totuși am avut ceva vânzări)
Luna curentă, de când emag este afiliat:
Ataşament 2686
... recurență maximă 2 zile, pentru o singură comandă. 3 comenzi sunt cu recurență minimă.
Am înteles că o fi sezon de concedii, oamenii alocă în alte părți banii, etc. Însă situația s-a schimbat radical de când emag a devenit afiliat.
Probabil un comentariu similar, cu cele 2 rapoarte va fi și mai elocvent la sfârșitul lunii.
Voi, ca și companie distinctă, Conversion Marketing, ar trebui să aplicați "legea" și pentru emag, că ceilalți advertiseri nu umblă cu newslettere "resetoare".
Apreciez că urmărești acest topic. Ai putea să fi total indiferent, în "silenzio stampa". Profitshare 2.0 mai are șanse să reglementeze ceva prin faptul că tu mai culegi din feedback.
Ma baieti voi nu vreti sa intelegeti ca eMAG nu este advertiser in profitshare, ci afiliat ca si noi? Faceti si voi afiliere pentru alte magazine ca doar deia s-a lansat profitshare nu?
Bine, dar atunci era corect să anunțe (că poate unii ca mine nu pricep dedesubturile) ... emag nu vrea să mai fie promovat. "Avem campanii la TV, pe NET, 1 milion de abonați la newsletter"... alegeți alți advertiseri sau valea.
SAU, sa avem advertiseri in domeniu...
Are cineva comisioane realizate la flanco, electro fun, pc fun?
Ce am avut de zis, am zis... (de rău)
Mă simt obligat să zic și de bine. Am prins azi la ora 14 o comandă cu recurență din 16 iunie 2013. Greu de crezut, dar mai scapă câte unu de ăsta rătăcit.
Si nu este vorba de un router sau stick... Sa zicem ca parca te mai incurajeaza.
Te incurajeaza un comision? Pai atunci de ce ar renunta la newsletter si asistentul ala daca la afiliati le mai arunca din cand in cand un comision si gata ii mai incurajeze un pic. :)
Da, este adevărat, de aceea am specificat recurența... ai recurență, ai comision... ai newsletter ai încurajări :))
Ataşament 2694Atentie la promotiile prin Adwords, sa nu le incurcati ... :)
Nimic nou... :)
E voie sa licitezi pe alt brand atat timp cat nu incerci sa induci in eroare ca ar fi reclama a brandului respectiv.
Era ilegal daca scria Emag pe undeva pe ea, dar e clar spre Altex, e voie.
O intrebare la care vreau un raspuns public: Link-urile de genul celor prezente aici: Blog by review - IGN pot aduce conversii in platforma Profitshare?
Ha, stai sa vedem cat timp :D
Sorry
Stiti ce mi-ar place sa vad in noua platforma?
- Numarul de comanda de la emag. Pentru ca as putea sa intreb daca respectiva comanda este intr-adevar anulata sau nu. Cam multe comenzi anulate am avut in ultimele doua luni. Puteam sa pariez ca cele doua de ieri de cate 100 fiecare vor apare azi anulate.
- Sa imi pot alege perioada pentru care vreau sa vad situatia comisioanelor. Acum sunt strict legat de luna sau ultimele 30 zile.
@Dragos, am facut report la IGN, au raspuns ca vor sterge, dar se pare ca au uitat...
Daca dai click pe aprobate sau in asteptare poti selecta ce perioada vrei
La detaliile comenzii ar fi perfect daca s-ar raporta refereul si IP-ul clientului, ca la 2Parale.
Cam greu se aproba comisioanele. Am fac luni o comanda de 10 milioane prin link-ul unui prieten și am ridicat produsele în aceeași zi și nici pana astăzi comanda nu apare ca fiind finalizata.
Fata de 2Parale sau Altex se aproba totusi mai repede, dar am observat si eu ca de cand cu trecerea la PS 2.0 sunt anumite intarzieri.
Ar fi interesant ca atunci când cumpărăm din unul din magazinele din lista Profitshare sa o facem printr-un link de afiliat. :)
Nu prea ai motive sa cumperi de acolo, preturile sunt destul de mari.
Eu pot spune ca sunt fan eMAG și numai de la ei cumpăr, chiar dacă în alta parte este mai ieftin. Sunt mulțumit de tot și nu ma complic cu alte magazine.
Ataşament 2695
Mai are cineva bonus?:))
Da, eu.
E un procent din suma castigata sau vine la vreun produs?