Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Se merita luat si adwords ?

Afișare hibrid

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Este greu sa ajungi prin SEO in prima pagina, pentru toate cuvintele cheie care te intereseaza, asa ca poti cumpara Adwords pentru cuvintele cu care nu esti in prima pagina.

Teoretic vorbind, daca ai fi in prima pagina pentru toate cuvintele vizate de tine, atunci nu ar merita sa mai cumperi adwords.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Este greu sa ajungi prin SEO in prima pagina, pentru toate cuvintele cheie care te intereseaza, asa ca poti cumpara Adwords pentru cuvintele cu care nu esti in prima pagina.

Teoretic vorbind, daca ai fi in prima pagina pentru toate cuvintele vizate de tine, atunci nu ar merita sa mai cumperi adwords.
    Nu am zis ca sunt pentru toate, tocmai asta era si ideea, pentru restul cuvintelor care nu sunt in top 3 sa zic, pot cumpara adwords, dar intrebarea era pentru celelate cuvinte cheie pentru care teoretic sunt pe primul loc sa zicem, insa practic sunt pe 4-5 pentru ca primele rezultate sunt adwords !

Tu vorbesti serios?
    Chiar esti pe prima pozitie in Google pe laptopuri (sau orice alt cuvant care defineste o nisa) sau doar "sa zicem ca..."?
    A fost pur si simplu un exemplu, in loc de laptopuri putem alege orice alt exemplu,orice alta nisa, "paturi" sau mai stiu eu ce, nu e relevant cuvantul sau nisa
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    ...nu e relevant cuvantul sau nisa
    In ceea ce priveste AdWords, cuvantul si nisa sunt foarte relevante.

Fiecare nisa, sau chiar fiecare produs/serviciu, are marja lui de castig - la unele iti permiti sa platesti non-stop, la altele sunt bani aruncati.
    Sunt cuvinte care convertesc mai mult decat altele, chiar pe aceeasi nisa ("last minute tenerife" vs "tenerife ieftin").

Fiecare caz trebuie tratat separat. Chiar daca esti primul, poti folosi AdWords nu doar pentru branding, ci si pentru vanzari. Daca pentru un anumit serviciu (la produse mai putin) care se achizitioneaza online, cu plata cu cardul, majoritatea vanzarilor vin din prima pagina (rezervari hotel, bilete de avion) e o diferenta intre a avea un snippet si a aparea de 2 ori.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am luat teapa
    De danmarian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 29th October 2011, 22:02
  2. Mi-am luat ţeapă- cred
    De doro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 12th November 2008, 07:26
  3. De unde e luat ?
    De florin666 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4