4 out of 4 members found this post helpful.
Nu. Mai bine baga acel buget in noi articole care sa te mentina pe pozitii. Concurenta ta isi va termina bugetul de adwords la un moment dat + ca sigur vor incerca si campanii facebuc.
Ei dispar, tu ramai.
De regula la mine se intampla invers: oamenii nu au buget de seo (li se pare mult si intr-adevar, la inceput sunt costuri maricele), incearca zeci de campanii facebook, adwords, banner si cand termina bugetele revin la seo, caraind ca nu mai au bani.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu poti sti pana nu incerci. Stii ce rezultate ai acum, vezi ce rezultate ai dupa o anumita perioada cu AdWords si tragi linie.
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Ing3ras
Da, daca as avea fonduri as cumpara si adwords, insa iti dau un exemplu . Cautam pe Google "laptopuri" si avem urmatorele rezultate :
1. Adwords
2. Adwords
3. Adwords
4. Site-ul meu @
seo
Se merita sa "cumpar" si primul rezultat @ Adwords, care probabil nu costa putin, pentru ca este primul rezultat ?!
NU, pentru exemplul tau (laptopuri).
Daca e nisa de browsing si esti top, NU. Primii 3 platesc pentru brand, nu cred ca e cazul la tine. Ca sa-ti cumperi laptop, vizitezi zeci de site-uri si decizia nu e data de pozitia in google
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
Depinde de nisa, cine esti in piata si/sau ce doresti.
Sunt anumite cazuri in care firma are loc 1, 2, 3 si 4 in rezultatele organnie si totusi alege, justificat zic eu, sa plateasca si la Google AdWords.
Pe de alta parte cunosc f. bine si nise in care se poate vinde bine din loc 7 organic, sa zicem. Bineinteles ca in acest din urma caz e vb de valori mari si de o oferta mai buna a acelei fire.
Ca si medie, daca nisa este ocupata de firme cu conditii similare (pret, calitate, brand, servicii adiacente, operativitate) daca esti in top3 organic si daca nu esti/vrei/-ti propui sa fii printre liderii de piata se pot economisi niste bani renuntand la ideea de a "baga bani" in adwords.