Buna,
Am o campanie adwords la am setat chiar si niste keyword-uri care se cauta mai putin pentru ca nu am pozitii de top cu site-ul respectiv. Totusi, reclamele nu apar pe aceste keywords. Stiti cumva de ce?
Buna,
Am o campanie adwords la am setat chiar si niste keyword-uri care se cauta mai putin pentru ca nu am pozitii de top cu site-ul respectiv. Totusi, reclamele nu apar pe aceste keywords. Stiti cumva de ce?
recomandarea mea este sa faci reclame separat pentru fiecare categorie de produs... sa pui keyworduri cautate... degeaba pui keyword chiloti daca ei nu se cauta. il pui degeaba. Tine mult si de cat ai licitat pe keyword, de cum ai formulat anuntul....
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Motivele pentru care nu ar aparea ar putea fi urmatoarele:
1. CPC-ul setat de tine e mai mic decat minimul admis de Google pe respectivele keyworduri
2. Bugetul pt o zi s-a evaporat si acum nu mai apar, dar totodata poate fi si din cauza ca Bugetul setat pentru o zi este destul de mic, iar Google le va afisa cand crede, incat sa te tina pana diseara.
3. Poate ai bagat aceleasi keyworduri si la negative keywords
4. Competitia poate este mare pe acele kw, bugetul tau e relativ redus iar scorul de calitate al reclamelor este mic.
..cam astea imi vin acum in minte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)