Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Adsense si oamenii invidiosi

Afișare hibrid

saw
    saw este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th July 2007
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

este adevarat, depinde si de unde iti vine trafficul, nu sunt de acord ca daca ai sub 1000 sau 2000 de vizitatori unici pe zi google te baneaza, google traieste dupa urma publisherilor cu site-ul mici (citisem undeva un review despre asta)

este normal ca google sa priveasca cu alti ochi site-urile mai mari, daca google ar fi firma mea, as face exact acelasi lucru...
    site cu trafic mare si google ads => advertiseri care dau multi bani sa aibe banner pe site-urile alea, publicitate etc

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de saw Vezi Post
    este adevarat, depinde si de unde iti vine trafficul, nu sunt de acord ca daca ai sub 1000 sau 2000 de vizitatori unici pe zi google te baneaza, google traieste dupa urma publisherilor cu site-ul mici (citisem undeva un review despre asta)

este normal ca google sa priveasca cu alti ochi site-urile mai mari, daca google ar fi firma mea, as face exact acelasi lucru...
    site cu trafic mare si google ads => advertiseri care dau multi bani sa aibe banner pe site-urile alea, publicitate etc
    siturile mici isi fac reclama prin spam pe mess,hi5 pe unde apuca si sunt cu miile.

Situri gen porcusorul,jeleu freaca buha,dracusormic sau alte porcarii de situri o sa le fie inchise conturile .Porcusorul are cam 20 000 unici pe zi.

La adsense in formularul de report are un camp pentru "trimiterea de mesaje" ....

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu cred ca google blocheaza si doar daca nu le convine site-ul. In plus tu nu ai ce sa faci. Daca ar vrea sa fie corecti, ar lua in considerare o singura reclama si ar avea ei propriile metode de a depista click-urile invalide, de ex. sa nu ia in considerare click-urile de pe un IP de la care au venit click-uri f. multe. Insa nu se vrea si asta este...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •