Si eu am un proiect in acelasi domeniu, tot cu 2000 unici / zi si castig putin mai bine.. Am in medie 70 clickuri. A scazut foarte mult publicitatea in ultima luna.. In decembrie am avut zile si de 10$ pe acelasi proiect.
@onyx
Nu am auzit de o setare de genul asta in contul adsense.. Exista totusi canale targetate.. dar nu are rost sa le folosesti.. google da reclame destul de targetate pe domeniul telefoniei mobile. Problema este ca sunt tot timpul aceleasisi utilizatorii s-au obijnuit cu ele...
@loco
Eu itzi sugerez sa nu te descurajezi si sa dai o importanta mai mare cresterii traficului decat a veniturilor momentan (oricum cateva ajustari sunt convins ca poti face pt. adurile care le ai pe site. acuma depinde si ce iti permite structura). Creste traficul, ofera continut de calitate, fidelizeaza utilizatorii, peste ceva timp.. vor fi aduri mai valoroase si pe Romania.. sper
Banuiesc ca am presupus corect, site-ul tau este pe Romania. Practic suntem concurentiSun curios.. despre ce site este vorba
daca nu este confidential.

si utilizatorii s-au obijnuit cu ele...
daca nu este confidential.
Răspunde cu citat