Da, ai perfecta dreptate...32$ nu-s cine stie ce suma...asa ca pierderea nu e cine stie ce...o sa mai lucrez la trafic si cand am vreun proiect cu trafic bun de luat in seama caut alte solutii de monetizare.
Versiune printabilă
Da, ai perfecta dreptate...32$ nu-s cine stie ce suma...asa ca pierderea nu e cine stie ce...o sa mai lucrez la trafic si cand am vreun proiect cu trafic bun de luat in seama caut alte solutii de monetizare.
Aurel, problema e ca site-urile tale sunt pe romana, unde e mai greu, pentru ca nu ai atatea metode alternative. Eventual incearca niste site-uri in engleza daca te descurci si vezi acolo alternativele.
Oricum, don't give up! Probabil esti dezamagit putin acuma, dar se pot face bani si fara AS :)
P.S. Green rep for support.
doar blogul personal era in romana si nu vad de ce ar fi fost asta o problema dar poate ai dreptate oricum nu voi mai pune aduri pe cel personal...il las curat.
Nu, nu ma refeream ca era in romana, deci de-aia ai luat ban. Ziceam doar ca site-urile pe romana sunt mai greu de monetizat fara adsense, pt ca nu sunt atatea alternative. Din network-urile mari care merg pe site-uri in engleza, s-ar putea ca valueclick sa aiba si servicii pt romana, dar nu sunt sigur.
Scuze, m-am cam grabit cu textul precedent. Acum am inteles mai bine ce vroiai sa spui :)
Poate fi legat de calitatea traficului. De ex pe universal blog ai numai continut duplicat, nu iesi la nici o cautare, indexul nu e nici macar in cache. Si totusi ai cam 200-300 de afisari la fiecare articol, toate articolele sunt scrise in aceeasi zi, cred ca sunt vre-o 10-15 deci ai cam 2-3k de vizitatori veniti de undeva. Poate asta nu i-a convenit lui google, sursa acestui trafic.
Disclaimer: asta nu e o critica, nu e treaba mea ce faci tu cu siteurile proprii, e doar o incercare de a gasi o explicatie.
Oricum nu m-am simtit ofensat de critica facuta. Textele oricum nu sunt "furate" ci sunt primite la diferite membership-uri. Cat despre sursa traficului, in afara de mybloglog, digitalpoint si directoarele web unde l-am inscris nu stiu ce ar mai putea fi. Am specificat acestea pentru a evita posibile acuze de plagiarism sau altele. Oricum, nu mai e cine stie ce tragedie :). Ma descurc si fara adsense doar ca nu ar fi stricat un venit in plus. Multumesc oricum, big :)
Aurel Dragut, click rate-ul a fost normal? Nu vad de ce ar investiga si bana un cont cu o suma asa de mica decat in cazul problemei clickurilor .
Publisher protection = 0.
Customer support = 0.
Nu am verificat contul non-stop bineinteles si la ultima verificare recordul era de 3 clickuri intr-o zi. Totusi ar fi trebuit sa spuna de clickuri daca astea erau. Si manevre ilegale chiar nu am facut.