deci, care sunt rezultatele cu adengage?
Versiune printabilă
deci, care sunt rezultatele cu adengage?
Am incercat si eu oxado si la 500 banner impression nu mi-a dat nici macar un cent....
Tu ce ai facut....?
E CPC si CPA, nu cred ca au si CPM Oxado, deci doar impressions nu stiu cat conteaza. E ceva ciudat totusi la ei, apare ca la sfarsitul zilei ai facut, sa zicem 10$ iar daca te uiti peste 2 zile, poti sa ai 14-15$. Cred ca iti recalculeaza click-urile sau ceva, habar nu am.
Eliviu, cred ca merge bine adengage. Eu nu am folosit inca. O sa il intreb pe frate-mio, ca el are adengage, dar momentan nu e in tara.
Intr-adevar, oxado are CPC mai bun decat adsense la majoritatea domeniilor. Insa AS ramane 'king' la keyword-uri cu concurenta mare. In plus, Oxado are si o parte din reclame cu CPA, deci poti sa primesti bani pentru click, plus alti bani pentru inregistrarea/cumpararea ulterioara a vizitatorului tau. Pana acum sunt placut surprins.
Un alt program care imi place foarte mult e AdToll. E o combinatie intre-adsense si adbrite. Ofera protectie pt publisheri si nu iti pot inchide contul cand vor ei si in plus, iti este repartizat un om personal cu care lucrezi si care iti raspunde la intrebari.
Ms ca mi-ai zis. Acuma o sa ma imbogatesc de pe net!!1one!unu
Instruieste-ma si pe mine, oh great obi wan.Citat:
eu am incercat chestia asta si fac auma cam 400 eur / luna ...
Tudi, am vazut pe cartitans reclame adsense. Ti-au reactivat contul? Ceva noutati in legatura cu asta?
Tocmai ce am vazut "CarTitans.com is for SALE" ... ??
Pai nu e site-ul meu, v-am spus, e site-ul fratelui meu. E de vanzare site-ul, intr-adevar iar codul adsense e evident al altcuiva. Contul meu e tot blocat si le-am mai trimis 3 mail-uri, dar nici nu mi-au raspuns. Decat sa stau sa plang in palme, am incercat alte metode.
La site-ul meu cu jocuri, monetizarea e mult mai buna cu oxado + valueclick si CPX. Astea 3 platesc in euro si site-ul face cam cu 50% mai mult decat cu AdSense PLUS ca e in Euro plata. Inca e in faza de teste, probabil voi ramane cu 2 din cele 4 metode cu care monetizez momentan. Vreau mai intai sa imi primesc prima plata de la fiecare, sa vad ca sunt seriosi.
Singurul dezavantaj e ca ai mai multe conturi de verificat si nu iti trimite tot ce faci de-odata, cum era cand foloseam doar AS. De exemplu Oxado trimite la sfarsitul lunii, in decurs de 30 de zile, Valueclick trimite din cate am inteles in 2 luni (inca nu am primit plata), etc.
Singurul care inca nu a avut rezultatele la care ma asteptam, e AdToll (am reclama in banner pe www.netsportsgames.com). Am doar 7 din 15 locuri de advertiseri cumparate de aproape o luna, dar CTR-ul acolo e surprinzator de mic. Pretul reclamelor se face automat si e un cocktail de Alexa + CTR + alte detalii, deci probabil cand imi va creste traficul va creste si pretul lor. Totusi, un click e in jur de 0,06-0,15 pe AdToll, fata de 0,01-0,02 la AdSense. Ii mai las putin si incerc sa pun reclama si in alta parte, pentru ca par sa aiba potential :)
Deci ca si comfort, AS e superior, ca si performance la astfel de site-uri nu. Poate e o parere personala cand zic ca AS sucks la flash game sites si poate sunt inca putin nervos pe faptul ca m-au banat aiurea si nu raspund la mail-uri, dar am si rezultate care arata ca am dreptate.
Edit: Pardon, CPX e in dolari nu in Euro.
Cum sterg post-ul ca am facut double post din greseala? :C