Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Adsense si binevoitorii

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit Adsense si binevoitorii

Vreau sa va intreb daca v-ati confruntat cu astfel de situatii sau cum judecati situatii de genul asta:

Aveti un site romanesc, le spuneti rudelor, prietenilor? sau tineti secret?

In situatia in care ati ales sa le spuneti, nu v-ati confruntat cu "clickuri binevoitoare"? prieteni care sa va ajute cu un click, ca "lasa ba ca nu stie nimeni", "ba da stie", "lasa ba pace ca nu stie... uite click!", un neam , "lasa sa-l ajute buna pe nepotel, ca Google nu stie, buna e acasa, Google e in America", de exemplu copii, care aveti, dau click in nestire sa-l ajute pe tata etc, tot felul de situatii in care persoane bine intentionate vor sa va ajute. Cum ati gestionat sau cum ati aborda o situatie de genul asta?

La fel cum va protejati contul de "binevoitorii" intre ghilimele, competitia care cauta prin orice mijloc sa va elimine din piata.Pot fi indivizi care sa vina zilnic sa dea click, adevarate strategii de distrugere.
    Cum judecati, situatiile astea, v-ati confruntat cu ele, cum le judecati in perspectiva?
    Ultima modificare făcută de 100R; 21st February 2013 la 19:30.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Acesta este unul dintre motivele pentru care nu imi fac site-urile publice. Am avut o singura data un "click bombing" si am raportat imediat la Google incidentul. Nu am primit raspuns de la ei insa contul a ramas activ. Ma bucur ca il am de peste 6 ani activ

Sunt multi trepanati pe net care nu au ce face si din frustrare/neputinta/invidie sau alte "calitati umane" recurg la astfel de lucruri. In mintea lor ingusta acestia nu pot intelege ca cei care detin site-uri bine pozitionate in cautari muncesc ca sa aiba aceste performante.

Sa-mi fie scuzat limbajul insa este unul soft in comparatie cu ce gandesc despre acesti indivizi.

Succes!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 21st February 2013 la 19:43.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Cum judecati, situatiile astea, v-ati confruntat cu ele, cum le judecati in perspectiva?
    Solutia e sa ai site-uri cu multi vizitatori, unde poate sa dea cate clicuri vrea ca nu te afecteaza, e rau cand ai putini vizitatori, undeva sub 1000 pe zi,

bodyporkul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    39
    Putere Rep
    28

Implicit

Cel mai bine, consider eu , e ca nu e bine sa stie altii cu ce te ocupi, cu atat mai mult daca sunt doar cunostinte. Iar daca cei apropiati stiu, comunica-le doar in ansamblu cu ce te ocupi, insa nu specifica si numele domeniilor.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

La inceputuri, mai rugam pe x si y sa-mi dea click. Dar acum, nici daca mi-ar plati nu l-as lasa

Dar totusi, mai intalnesc cazuri ca asta (desi ii spun ca nu e ok, el spune ca nu conteaza)
    Vand Advertoriale (pr 5)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 31st October 2011, 19:00
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  3. Google analytics adsense vs google adsense
    De Cristi G în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 12:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte