Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum dar am incercat sa leg un cont adsense de alt cont analytics si nu merge, am incercat tot felul de tutoriale si nu functioneaza...
Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum dar am incercat sa leg un cont adsense de alt cont analytics si nu merge, am incercat tot felul de tutoriale si nu functioneaza...
eu vreau sa urmaresc statisticile / click-urile din adsense in contul de analytics...
conturile mele sunt deja conectate, pentru a face asta intri in contul tau Google Analytics, apesi pe Administrator (sus in dreapta) -> Lista de conturi - contul tau - Surse de date - AdSense
![]()
Da stiu asta, doar ca atunci cand apas pe butonul "Conectaţi conturi" ma redirectioneaza spre contul de adsense si nu asociaza nimic...
Se adauga vreun cod in plus fata de cel de analytics standard pentru a urmari click-urile?? pentru ca in setari imi arata ca sunt legate conturile intre ele dar nu afisaja nici o statistica.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)