Si la mine au venit banutii dar de scos cel mai probabil marti ca nu mai ai de unde sa ii scoti acuma ...
Versiune printabilă
Si la mine au venit banutii dar de scos cel mai probabil marti ca nu mai ai de unde sa ii scoti acuma ...
Platã efectuatã :) , cine stie e ceva deschis la ora asta ca sa scot banii?
si la mine a fost efectuata azi. Acum m`am intors si de la banca...
Banca transilvania lucreaza azi pana la 12
La mine sunt cateva BRD-uri in oras deschise sambata pana la 12 in teorie, practic avand in vedere data calendaristica, nu stiu, dar poate ma duc sa vad.
si la sucursalele din mall-uri cred ca e deschis..
Ciuciu... nici o banca deschisa, se pare ca nu respecta programul normal, asta e scoatem luni sau marti, la mine era urgent pentru hosting...
Da am dat si eu cateva ture prin oras si singura banca deschis era un BRD in Kaufland, dar bineinteles locuri de parcare din parti, toti isi fac cumparaturile cu 1 zi inainte evident... iar la banca 1 singur angajat si vreo 5 oameni. Evident ca mi-am bagat picioarele si am plecat, revenim marti :D
eu trebuia sa ies afara oricum asa ca am dat o tura cu masina si am gasit relax de unde sa scot ... aparent sunt cam toate deschise si nu e cine stie ce coada .. eu am avut 2 persoane in fata si treaba a mers repede ... no .. pentru cei care ati reusit sa ii scoateti ... cheltuieli placute :)
la transilvania mergea si la bancomat
fratilorrrrr..la mall....brd...banii scosi..program azi 10:00-22:00...