salut.
am avut acum 2 ani cont adsense,necitind regulamentul am incurajat lumea sa dea click si mi-au banat contul
pot sa-mi fac alt cont ?
pot face contul pe una dintre verisoare sau unchi ? alt PC,IP
sau risc sa-mi baneze iara contul
salut.
am avut acum 2 ani cont adsense,necitind regulamentul am incurajat lumea sa dea click si mi-au banat contul
pot sa-mi fac alt cont ?
pot face contul pe una dintre verisoare sau unchi ? alt PC,IP
sau risc sa-mi baneze iara contul
Asa se intampla cand nu citesti termenii si conditiile unui site! Nu cred ca ai vreo sansa de reusita sa-l recuperezi. Trebuie sa faci "contestatie" si sa vi cu argumente solide pentru a-ti recupera contul si banii din el. Din pacate nu cred ca o sa ai sansa de reusita. PS: O data banat, asa vei ramane.
Daca iti faci alt cont cu numele tau! Se vor prinde![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
eram mai mic pe vremea aceea,nu stiam ce e aia am vazut ca se castiga bani spuneam prietenilor dati clic,puneam adsurile ilegal...degeaba am facut contestatie..a ramas Banat!Asa se intampla cand nu citesti termenii si conditiile unui site! Nu cred ca ai vreo sansa de reusita sa-l recuperezi. Trebuie sa faci "contestatie" si sa vi cu argumente solide pentru a-ti recupera contul si banii din el. Din pacate nu cred ca o sa ai sansa de reusita. PS: O data banat, asa vei ramane.
as vrea sa fac pe fratele meu /dar avem acelasi prenume ,exista vrun risc?Daca iti faci alt cont cu numele tau! Se vor prinde
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
nu apucase sa-i scot ,cand am ajuns la suma de 70 si ceva de euro m-am trezit cu contul suspendat.tu daca ai 16 ani cum ai reusit sa scoti banii?
Salut!
Nu te mai complica, fa alt cont pe numele unui membru al familiei (sora, frate, mama, tata, matusa, unchi, var, etc). O data ce vei fi acceptat in adsense din nou incearca sa joci dupa regulile lor aliminteri te trezesti banat cand iti este lumea mai draga. Succes!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)