Seph, eu ridic banii numai de la Raiffeisen. Nu am avut nici o problema.
Seph, eu ridic banii numai de la Raiffeisen. Nu am avut nici o problema.
Tot de la Raiffeisen ridic si eu banii si totul a fost ok de fiecare data.Chestia este ca deja angajatii de acolo ma cunosc si stiu exact ce trebuie sa faca.La inceput e mai greu pana le explici ce inseamna Google AdSense .Iti recomand sa ridici banii de fiecare data de la aceiasi agentie si in acest fel nu cred ca o sa mai ai probleme.
Just me!
Eu iau banii mereu de la Transilvania si n-am avut niciodata probleme. O singura data mi-au atras atentia ca datele de la WU sunt invers decat in CI dar cand le-am spus ca WU nu are localizat softul n-au mai comentat nimic.
Probabil am avut putere de convingere pentru ca sunt si client BT si oricand imi pot muta banii peste drum si la propriu si la figurat.
I-am luat de la raiffeisen si eu, fara probleme la ei.![]()
se poate modifica numele dar ar fi bine sa modifici pana in data de 10 a lunii fiindca se proceseaza datele.... eu lucrez cu BRD si mi se par cei mai competenti, primele dati mergand la Raiffeisen si spunand ca nu o auzit de asa ceva
Urmatoarele dati functionarele faceau grup si se uitau ca la filme deocheata la procesarea tranzactiei, ca sa vedeti cata incompetenta si ce criterii de competenta exista in bancile romanesti
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)