In primul rand vreau sa spun ca nu e site-ul meu, nu il promovez doar l-am gasit si mi s-a parut destul de interesant ca o alternativa la webmaster tools ;)
ahrefs.com
Versiune printabilă
In primul rand vreau sa spun ca nu e site-ul meu, nu il promovez doar l-am gasit si mi s-a parut destul de interesant ca o alternativa la webmaster tools ;)
ahrefs.com
Eu cred ca e site-ul tau si faci reclama.
Daca aveam site-ul asta crezi ca aveam nevoie de reclama aici> :)) are pr 7 si un 875 global pe alexa ;). Oricum poate vrea sa faca o donatie cine are site-ul asta , nu m-ar deranja :))
P.S.: mie mi s-a parut util daca nu vrei sa depinzi de webmaster tools, mai ales ca e gratis :D
E .com, daca era site romanesc era .ro, nu poate fi al lui ca el e roman.
Mi se pare nedrept ca un AMBASADOR sa faca acuze nefondate.
Acuze? Eu am spus ce cred eu, nu am acuzat de nimic. Am si mentionat "eu cred", ca sa nu existe confuzii.
Pe principiul acuzarii nefondate poate merge si acuzatia ta nefondata impotriva mea.
Deci si mie mi se pare nedrept ca un MEMBRU SEOPEDIA sa faca acuze nefondate.
@carcostas - unde e gratis? Daca ai conturi gratis, fa-ne si noua.
Doar scrie site-ul la sectiunea Site Explorer si click pe "Try it for free" , nu afiseaza toate backlinkurile , dar afiseaza evolutia lor cu grafic , refering domains , top tld etc ;) . Nu trebui cont sau altceva ;)
Sa-nteleg ca pot vedea si linkurile altor situri, nu numai ale siturilor proprii? Mi se pare abuziv sa-mi vada oricine linkurile, l-as cataloga mai degraba black-hat seo si nu cred ca folosirea acestor practici care invadeaza intimitatea siturilor mele trebuie promovate si incurajate pe forumuri serioase.
Nu e al meu, l-am gasit, cautam un tool sa imi fac o analiza la un site nou care nu vrea inca sa isi arate linkurile in webmaster tools , si l-am gasit pe asta, si mi s-a parut frumos sa dau mai departe ca deh e gratis :D
P.S. : e doar un tool gratis care face acelasi lucru ca multe altele dar intr-un mod mai dragut, daca deranjeaza asa rau stergeti postul :)) nu imi pasa eu am zis sa fiu de folos ;). Nu vreau sa se creeze divergente pentru un site ;)
Dan serios nu este al meu , chiar crezi ca un site cu pr ala si rankul ala in alexa are nevoie de reclama pe un forum din ro > :))
Acum l-am analizat mai bine,e chiar util, pot vedea si linkurile mele si ale concurentei.
Felicitari pentru idee si pentru usurinta in utilizare.
Daca mai ai proiecte similare in domeniul SEO sa anunti pe forum, chiar si cu bani, prefer sa platesc unui roman decat vreunui indian sau mai stiu eu.
P.S. Ai putea face un cupon de reducere pentru membrii seopedia, 10-20%, cat crezi ca e ok. Noi nu avem banii americanilor
@Carcotas: felicitari, ai redescoperit apa calda! Ai fost curios sa dai macar un search pe forum ? :)
Regulamentul nu permite sa-ti faci reclama pe forum, dar pentru ca site-ul chiar pare promitator, o sa fac o exceptie de data asta.
Ce platforma utilizeaza ? Pentru ca desi pare sa aiba trafic foarte mare, se incarca instant.
Pai am adus niste linkuri high pr ( pr 4 , 3 pagina unde se afla linkul si fara sa aiba linkuri multe externe, al meu e cam singurul :) ) catre site-ul meu.
In wmt nu apare nimic , in link:google.com nimic , daca caut numesite.ro gasesc 2 ( au fost indexate repede ) dar cu asta le-am gasit si pe restul. Dar nu stiu daca chiar are o precizie buna ca eu am trimis mai multe si nu stiu cate au si aparut ( toate commenturi )
Deci zic ca e ok ,dar se pare ca doar 3 requesturi pe zi merg ...cam trist
Gratisul de la astia (http:/ /webmeup.com) parca e un pic mai bun ca gratisul de la ceilalti (https:/ /ahrefs.com) chiar daca or fi mai buni pe partea contracost.
Ce rai sunteti :)) :)) :))Citat:
Ok, nu stiam de el. Dar daca nu ai link-urile in wmt si site-ul asta le arata, nu inseamna ca sunt fake?
Nu e gratis, asa ca e posibil sa ne insele, ca sa ne ia banii.
Dupa ce testezi, sa-mi zici te rog daca e ok sa testez si eu.
Misto site, merci de pont.
Habar n-am ce platforma , probabil vreun cloudflare sau ceva de genul.
@casperel sincer am cautat si nu am gasit , am scris direct site-ul la seach , dar acum nu stateam sa ma duc pana la pagina 99 :)
@Dan, Catalin, Lovelife, Tom nu stiu daca faceti misto sau altceva cu reduceri sau alte sugestii ca ar fii al meu, eu credeam ca e un forum de seo unde fiecare sharuieste informatii utile, nu schimb de site-uri .ro
Te asigur ca nu mai stiu nici eu daca facem misto sau nu.
Intrebarea care se pune este... Tom ce-are, pe el de ce nu l-ai mentionat? Sa stii ca mi-a scris pe messenger cum ca se simte exclus din enumerare si probabil n-o sa mai raspunda pe topicul asta. Daca se reapuca de fumat sa stii ca e vina ta!
Ok ok conturi gratis primii 5 :D restul au o reducere de Blue Sunday de la 700$ la doar 1000$ , oferta limitata :D
Mai este de actualitate anuntul?
Pot confirma eu ca nu este al lui, este al unui prieten care nu are cont pe seopedia si care m-a rugat pe mine sa postez in locul lui.
Datorita faptului ca d-l carcotas i-a oferit posibilitatea de a se face cunoscut pe seopedia ii va oferi 10 conturi gratis pe care acesta poate sa le distribuie cum doreste: pe bani cu reducere, ptr un pct de reputatie in plus ptr d-lui sau ptr cei care garanteaza ca vor oferi reputatie negativa celor care au carcotit in mod inconstient, dubios si [cenzurat de Alex Dumitru].
Habar n-ai tu, Carcotas, ca mi-ai facut o zi mai buna de dimineata.
Fain site. Recomand.
Vreau si eu un cont free pe situl asta. Cine ma ajuta?
in caz ca are cineva nevoie de un raport complet de pe ahrefs, sa-mi dea un PM ca am la ei un subscription Professional (cititi pe site limitarile).
Multumesc mult nRazvan!
Foarte prompt m-a ajutat cu 2 rapoarte din ahrefs.