Hai sa spunem ca sunt valoroase in acceasi masura si gata. :)
@ann: Acum intrebarea care se pune:
Ce e mai mai valoros? Un link pe un topic in seopedia sau cateva puncte de reputatie? :D
Are cineva curajul sa raspunda? :)[/QUOTE]
Versiune printabilă
Hai sa spunem ca sunt valoroase in acceasi masura si gata. :)
@ann: Acum intrebarea care se pune:
Ce e mai mai valoros? Un link pe un topic in seopedia sau cateva puncte de reputatie? :D
Are cineva curajul sa raspunda? :)[/QUOTE]
Imi cer scuze ca reactivez topic-ul dar am o curiozitate, in primul post colegul spunea ca este nevoie de "copie dupa actele care sa ateste pregatirea in domeniul respectiv (diploma de licenta ptr absolvent facultate de specialitate sau alte acte cum ar fi niste cursuri acreditate samd)", este necesar acest act?
Eu am pfa cu codul caen 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si nu am avut nevoie de diploma.
LE: Este nevoie si pentru 6201 ?
@prometeu Mersi, dar intrebam doar din curiozitate. Am aflat intre timp ca ai nevoie de o diploma la orice cod caen 62xx. Oare diplome de la cursuri private gen Link Academy sau din exterior gen ExpertRating sunt ok?
Pe langa diplome se accepta si acte (carte de munca) ce atesta ca ai lucrat in acel domeniu minim 2 ani (parca).
Faza nasoala este alta: datorita abiguitatii legislatiei, esti cumva la mana operatorului care iti preia dosarul. Mie pentru 6311 mi-a cerut diploma :)
Nu exista niste norme (un nomenclator gen: diploma de licenta facultate info, AC sau electronica; curs de calificare acreditat etc) care sa specifice clar ce tip acte pot fi considerate ca devedesc calificarea in domeniu.
Deci ia acea diploma si du-te, ptr cel de la Reg. Com. e important sa puna o diploma la dosar. ;)