Hmmm, lupule moralist, bine ai venit pe forum :)) Spune-mi te rog, din experienta ta de marketing, daca nu lasi spatiu dupa virgula sau dupa punctele de suspensie, ce se intampla? Dar daca folosesti expresii de genul "mie ca si persoana"?
Versiune printabilă
Robert, sau cine o poate face, va rog sa inchideti topicul. Deja se discuta lucruri fara legatura. Am inceput de la un logo pentru mine (ca sunt zgarcit), si acum o luam pe Joline ca nu stiu unde sa puna primul post. Nu cred ca s-a nascut cineva invatat, nici eu nu am pus post acolo, inca.
Sper sa nu ma fac inteles gresit din nou.
da da, M-ai prins :).
iasivezi, Am scris :) Merci
@Joline, prima oara te-am inteles. Dar sa-ti zic ceva. Nu e nevoie sa faci doua posturi separate, si sa zici in unul ca te-ai prins, iar in celalalt sa ii multumesti lui @iasivezi.
@ekofresh
Am citit ultimul tau articol despre Galaxy S7, dar nu am vazut nicio imbunatatire. Sunt momente cand ceea ce spui nu are niciun sens. Incepi o idee si nu o termini, repeti cuvinte in aceeasi fraza si nu ai cuvinte de legatura.
Daca nu te concentrezi la scoala, acum cat inca ai timp, risti sa ramai la acelasi nivel, iar planurile tale de monetizare pe care le-am citit pe forum nu se vor realiza prea curand.
Sfatul meu este sa citesti cat mai multe carti, bloguri, sau orice material in care gasesti text..
@iasivezi Huawei a lansat oficial smartphone-ul P9 - Totul despre IT . Cel mai recent articol realizat. Propozitiile nu mai sunt asa lungi, sper ca virgulele nu mai sunt "in plus" si exprimarile nu mai sunt "fortate".