Postat în original de
Geany
Eram competitori directi si m-am intrebat de multe ori de ce face lucrul asta, de ce munceste zilnic la site-ul acela, desi rezultatele sunt modeste. Oferea si niste servicii, deci castiga si ceva in plus fata de venitul din Adsense, dar mi s-a parut ca munceste mult prea mult pentru ce obtine. Comparativ, eu aveam sub 200 de articole publicate, pozitii mai bune in cautari, vizitatori mai multi, desi publicam un articol o data pe luna sau chiar mai rar. Site-ul meu era placut de vizitatori, abia asteptau sa public un articol, dadeau share-uri, like-uri, era sarbatoare cand publicam un articol :)) in timp ce competitorul ajunsese sa-si dea singur like-uri, share-uri, isi facuse mai multe conturi Facebook ca sa-si promoveze site-ul, deci iarasi muncea mult si fara rost. In plus, cand vroiam sa-mi inscriu site-ul intr-un director, dadeam mereu peste el, nu scapase nici un director, deci problema nu era ca nu avea link-uri. Si pe partea asta muncea mult mai mult decat mine, avea si cateva site-uri de sustinere. Deci avea mult continut + multe link-uri, dar cu toate astea site-ul lui nu mergea bine.