Renunta la ideea de EMD, google nu mai iubeste EMD-urile, si curand se va propaga pe si pe .ro Nu are rost sa risti. Si oricum nu prea te mai ajuta, chiar daca nu te penalizeaza
Fa un site brandabil.
Versiune printabilă
Renunta la ideea de EMD, google nu mai iubeste EMD-urile, si curand se va propaga pe si pe .ro Nu are rost sa risti. Si oricum nu prea te mai ajuta, chiar daca nu te penalizeaza
Fa un site brandabil.
batrice - nu poti invata seo dintr-un topic. Cunostiintele pe care le-am adunat pana acum (si care oricum sunt limitate) inseamna multe pagini citite pe site-uri, bloguri si forumuri de specialitate. Nu te supara ca sunt unii care te ia peste picior dar cand esti interesat de un domeniu complex cum e acesta trebuie sa te documentezi mult.
Daca nu ai posibilitati financiare sa platesti un colaborator sau daca pur si simplu de pasioneaza domeniu te sfatuiesc sa te apuci sa citesti (cand iti permite timpul). O sa vezi ca usor, usor o sa intelegi anumite lucruri. Apoi vor fi bine venite intrebarile tale si fi sigura ca nu o sa mai fi luata peste picior.
La prima strigare am adunat niste link-uri pt. tine:
SEO: The Free Beginner?s Guide From SEOmoz
http://forum.seopedia.ro/utile/21984...-calitate.html
http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...ncepatori.html
Internal Link - Best Practices for SEO | SEOmoz si sfaturi dupa pinguin Smarter Internal Linking - Whiteboard Friday | SEOmoz
5 Penguin-Friendly Link Building Tips - YouMoz | SEOmoz
Webmaster Guidelines - Webmaster Tools Help
Dictionar De Termeni Seo ! - PC Troubleshooting
Sunt sigur ca numai in aceste articole o sa gasesti o mare parte din raspunsuri.
Apoi te poti gandi si la promovarea pe facebook (nu e atat de simpla precum cum pare).
multumesc o sa iti urmez sfatul
Neata'
am dat "Marcheazã Forumuri ca Citite"
stie cineva cum pot reveni la setarile default pentru ca atunci cand dau pe Ce e Nou? sa imi apara toate discutiile?
Multumesc!
Da, este in regula cu linkurile pe care tu vrei sa le atragi catre site-ul tau, insa unul dintre factorii principali, este sa faci acest lucru cat mai progresiv si nu prin apelarea la diferite servicii de "inscriu in 400 de directoare", ar fi ideal ca totul sa se faca manual.un singur link intr-un articol este destul, important este sa diversifici directoarele de articole si totodata articolele.
SeoMox e utilizator nou, iar titlu acestui thread nu e tocmai foarte descriptiv. Eu zic ca putem trece cu vederea unele chestii banele, cateodata.. [/offtopic]
Mersi Dragos Nicu, asta a fost si scopul postarii mele. Acum vad ca mi s-a rezolvat mica mea problema, nu stiu cum dar e ok acum. Multumesc!