incercati sa observati continutul acestor pagini (meta-uri duplicate, fie ele titluri,descrieri), imbunatatiti calitatea continutului.
cred ca in mare parte tine de utilizarea rel canonical si de continutul duplicat pe mai multe pagini
Versiune printabilă
incercati sa observati continutul acestor pagini (meta-uri duplicate, fie ele titluri,descrieri), imbunatatiti calitatea continutului.
cred ca in mare parte tine de utilizarea rel canonical si de continutul duplicat pe mai multe pagini
Poate un ping si o inscriere in rss directory te-ar ajuta mai mult. La mine apar in maxim o ora de la publicare.
Dupa 2 luni de postat articole, problema tot persista. Pe langa asta am ramas tot cu PR 0 la acest update, ceea ce nu cred ca e in regula avand in vedere faptul ca site-ul are 1 an vechime si undeva la 300 de articole (+500) scrise. Traficul e in continua crestere, dar incepe sa ma streseze rau problema cu indexarea. Alte idei?
Poate ai blocate paginile din Robots.txt, meta robots. Poate nu ai pus canonical bine, poate ai niste redirectari suspecte pe acolo. Vezi cu ScreamingFROG paginile. Iti arata toate metaurile (title, description, robots, status http, canonical). Adauga sitemap in WMT si sitemap html in site.
Vezi la Index Status in WMT cum stai. Poate ai multe not selected.
Te duci in WMT la Health--> Index Status --> Advanced, aici paginile Not Selected sunt cu verde.
Astea not selected poti fi:
pagini redirectate
pagini care returneaza 404
pagini soft 404
pagini care pot avea continut duplicat (filtre, sortari, Session ID, parametri prin URL-uri)
In general sunt pagini care nu prea au valoare.
insa nu iti indica si linkul catre paginile in cauza, sa le poti modifica
mai muilt decat atat, daca schimbi linkurile si le pui sluguri cu redirect catre vechile pagini, iti apar aici toate paginile, inclusiv cele noi cat si cele vechi, pana cand crowlerul le parcurge pe toate.
nu prea imi este utila unealta asta... sau nu stiu eu sa ma folosesc de ea corespunzator...
Da, nu iti arata paginile care sunt sau nu indexate, blocate, not selected. Paginile cu probleme le gasesti la Crawl Issues. Sunt corelate.
Nu iti arata paginile cu probleme pentru ca asta ar insemna sa ti le dea mura-n gura. Trebuie sa descoperi tu problemele din site.
Mie mi se pare utila unealta pentru ca iti poti da seama de anumite probleme la care poate nu te-ai fi gandit vreodata.
acum am descoperit ca paginile pe care gugal le vede ca fiind copiate din alta parte se datoreaza faptului ca clubafaceri punct ro rankeaza pe gugal inaintea mea, avand feed de la mine....
am sters feed catre ei, am solicitat de 5 ori celor de acolo sa imi stearga contul de pe site-ul lor, pentru ca nu ofera o astfel de facilitate utilizatorului, si niciun fel de rezultat.
Nu recomand.... clubafaceri