-
Probleme indexare
Salutare tuturor. Se pare ca am niste probleme cu indexarea. Desi am 166 de articole indexate, se pare ca de fiecare data cand public ceva nou, Google il indexeaza in decurs de 2-3 zile. Voua vi se pare normal? La inceput site-ul mergea perfect, apoi a fost un update si am scazut rau in Google (inclusiv vizite de la 500 la 10-20) si de atunci aceasta problema persista. Are cineva vreo idee?
-
Patesc la fel pe un site care a fost afectat de pinguin. Nu ma ajuta nici daca duc link-uri catre articolele respective. Culmea e ca nu toate articolele patesc acest lucru.
-
Dupa pinguin la un site afectat se indexeaza greu si nu mai apare in cautari articolul nou, chiar daca alte articole vechi se pozitioneaza inca bine. Ca si cum tot ce este articol nou primeste penalizare inplicit.
-
Pai si nu mai pot sa fac chiar nimic sau macar sa vad daca site ul meu e penalizat? Atunci am trimis o cerere de reconsiderare a site ului si am primit asta: "We received a request from a site owner to reconsider (the link of my website) for compliance with Google's Webmaster Guidelines.
We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team."
-
E penalizat de vreun filtru ceva, panda/pinguin. Vezi Strategies for Diagnosing Penguin and Recovering | distilled ca sa iti dai seama exact unde ai cazut. Corelezi datele din GA si WMT cu Google Algorithm Change History | SEOmoz, vezi datele unde ai scaderi de trafic/impresii si apoi iti faci un mic plan de actiuni, pentru perioada urmatoare.
-
Daca e un site nou si publici des si constant, poti incerca sa maresti in GWT crawl rate.
Mi nu mi s-a intamplat decat pe anumite bloguri, pe care postez cand si cand.
-
Am facut ce mi-a zis Danielicb si sunt de parere ca a fost clar pinguin... Din pacate nu pot sa postez imaginile din Analytics sa va dati si voi cu parerea. Mai am de asteptat vreo 4 zile si apoi:P
-
Uitati aici imaginile despre care vorbeam:
http://imgur.com/JoEoI
http://imgur.com/vWt6c
Voi ce parere aveti?
-
Tie traficul ti-a scazut pe 20 Martie. Pinguinul a fost in 24 Aprilie, la o luna dupa ce ti-a scazut traficul. In 27 Feb si 23 Martie au fost 2 update-uri Panda. Cred ca Panda 3.3 te-a lovit pe tine. In WMT ai primit vreun mesaj de la Google? Asa iti dai seama daca a fost o penalizare manuala.
-
N am primit nicio notificare nimic. Oricum traficul si a revenit acum, doar cu indexarea asta am probleme... Si se publica constant 3-6 articole pe zi.