La Panda, Pinguin sau alte filtre nu primesti notificari. Notificarile in WMT vin doar cand sunt actiuni manuale asupra site-ului tau.
Versiune printabilă
La Panda, Pinguin sau alte filtre nu primesti notificari. Notificarile in WMT vin doar cand sunt actiuni manuale asupra site-ului tau.
Salutare din nou. Cu toate ca am mai publicat aproape 50 de articole de cand am vb ultima data (21 August) indexarea tot nu si-a revenenit. Are vreo legatura ca am schimbat din www. fara www, acum ceva timp? Ca si in GWT am 2 conturi practic si la site ul cu www. nu am mai dat submit sitemap.
Pai si de la ce ar putea sa fie?
O penalizare pinguin, panda sau chiar amandoua, presupunand ca ai ceva link-uri sanatoase spre site
In GWT trebuie sa iti alegi o varianta preferata. Uitate in GWT la Health-->Index Status sa vezi cand au aparut probleme, uita-te si la Health-->Crawl Erros si Crawl Stats. Acolo identifici datele cand au inceput problemele si vezi ce schimbari ai facut la site.
In "Index Status" totul e in urcare si in "Crawl Errors" am 6 erori cu codul 404. Imi sugerezi sa sterg una din variante? Pt ca eu nu am mai dat submit sitemap la a 2 a varianta deoarece am crezut ca imi creeaza continut dublicat.
si eu ma lovesc de o astfel de problema. la mine panda m-a adus pe 1 pe 3 KW, de pe locul 2-3, iar penguin-ul m-a scos din calcul (pag 6-7).
desi inca aduc link-uri offsite, articole, etc, se misca foarte greu inapoi.
SEO onsite este cel mai bun, comparativ cu primele 9 site-uri concurente. Continutul de calitate si fresh content-ul este rezolvat pe partea de SEO Onsite.
Iti recomand sa verifici care pagini sunt in supplemental index in google, este foarte posibil de acolo sa fie problema ta pe care o considerai rezolvata.
Foarte bun articolul, e cineva pe aici al carui site a revenit dupa ce a fost lovit de pinguin pentru prea multe linkuri cu aceeasi ancora catre pagina de index?
La site-ul meu articolele noi se indexeaza rapid, insa nici o miscare la pozitionarea in google.
@adriant Am verificat daca am pagini ramase in supplemental index si rezultatul este 0. Chiar un stiu ce sa mai incerc. Este foarte stresant ca vrea sa incerc sa intru in Google News, dar daca scriu ceva si imi indexeaza in 3 4 zile stirea deja nu mai are nicio valoare.