Renunta la traduceri, fatuca cu leucemia si twitter.
Max 20 de comunicate de presa + 40 articole in directoare de articole ar trebui sa ajute.
Versiune printabilă
Renunta la traduceri, fatuca cu leucemia si twitter.
Max 20 de comunicate de presa + 40 articole in directoare de articole ar trebui sa ajute.
Voi renunta la traduceri cand "expira" (e platit link-ul), urma sa scot acel banner cu "fatuca", iar legat de twitter, ai ceva cu retelele sociale? Tin minte ca si cu facebook aveai ceva. Ma ajuta, nu stiu de ce ma indrumi sa le scot :).
O sa m-apuc de comunicate. Mersi frumos de ajutor.
Da, mereu am ceva impotriva site-urilor spre care ce trimiti cu link dofollow si se intoarce cu nofollow.
Instaleaza in firefox SearchStatus | Firefox SEO Toolbar Extension si o sa vezi ca rozul nu e tocmai o chestie placuta :)
+ unde sufletul meu comunici cu oamenii interesati?
Pe twitter, facebook sau pe propriul blog?
Bogdan probabil tine acea sigla pentru a mai castiga cate un urmaritor pe twitter care este interesat de ofertele, cererile prezente la el pe site. Pe twitter chiar se gasesc oameni interesati sa lucreze in mediul online, deci eu iti recomand sa pastrezi sigla si sa activezi mai mult pe retelele sociale si pe site-urile unde sunt prezenti oameni care vor sa munceasca sau sa ofere servicii online (grupuri de bloggeri, etc, etc).
Hai sa nu mai vedem doar aspectul SEO si sa ne concetram si pe alte aspecte.
In alta ordine de idei, google chiar a confirmat ca tine cont de mentiunile de pe retelele sociale, iar pe de alta parte link-urile nofollow sunt si ele bune.
Nice tool :D. Mda, pe blog se desfasoara comunicarea :). Apreciez mult faptul ca te implici si ma ajuti. Ultimele pagini sunt semnate tu.
Mersi, Ionut. Da, asta urmaresc, dar la o adica, ma intereseaza ca lumea sa vina de pe twitter, nu sa mearga pe twitter sa vada noutatile (da, stiu, te referi la ce ma refer si eu, adica sa stie twitter-ul site-ului). Degeaba ma urmaresc 1000 de persoane, daca doar la atat se rezuma. O sa iau in considerare si ceea ce mi-ai spus tu (ar fi mai simplu dac-ar exista mai multe pareri).
Cu oarece timp in urma intrebasem cum declari valoare brand la google.
Acum la fel: Cum ii declari lui google ca un anume site e retea sociala? :)
Vinde/cumpara domenii sau/si site-uri pe RoWriters.com – curand
Vinde/cumpara domenii sau/si site-uri pe RoWriters.com - curand
Buna-i seara. Am o problema cu vizibilitatea unor anunturi. Puteti sa-mi confirmati si eventual sa imi oferiti o mana de ajutor? Daca schimb link-ul sau republic un anunt ce nu e vizibil, isi revine, dar peste cateva ore sau o zi revine la proata vizibilitate. Multumesc.
P.S: Am auzit ca in Opera se vede fatal.
P.S2: Folosesc Chrome, iar in IE se vede ok.
P.S2: I-am contactat pe cei care au creat tema, dar am zis ca poate rezolv aici, unde dureaza mai putin.
LINK: http://rowriters.com
Pai pune link.
In http://rowriters.com/wp-content/plug...le.css?ver=3.5
ai la .myDomainListAdminHeader h3 a:link,h3 a:visited,h3 a:active {
color: #eee;
adica atunci cand e vizitat, e aproape alb, si aproiape nu-l vezi.
Schimba culoarea.
Mersi mult, Puthre. Nu trebuia schimbat nimic, doar sters acel plugin, care oricum nu il folosesc si recent l-am instalat. Multumesc mult inca o data.
@Calin . Ai facut o treaba buna cu proiectul asta ... am 2 fete care imi scriu articole ro si en ,cu experienta (10 articole/zi ). Pretul si calitatea oferita este mult mai buna decat daca cautam un content writer in alta parte . Surprinzator de multi isi ofera C.V -ul la propriu ... Poti baga o taxa ca sa se sustina
Mersi mult, Avram. Fara s-o dau in drama, cei ca tine ma ajuta sa merg mai departe cu el. Primul pas a fost: scos din vanzare. Vreau sa bag zilele astea o taxa, nu stiu ce fel de, dar trebuie sa studiez bine pentru ca data trecuta am dat-o-n bara. Am bagat taxa pe anunt si s-au evaporat cam toti. Cert e ca nu era asa populat ca si pana acum.
Daca aveti vreo idee, sunt deschis intotdeauna la ele si la sfaturi.
lasa content writerii sa puna c,v ,experienta gratis si taxeaza cumva pe cei care au nevoie de serviciile lor (nu stiu cat de multi sunt ).. ar fi trebuit sa pot lasa si cumva feedback la unii care merita
De acord cu ce zice avram. Nu taxa pe cei care se inscriu, taxeaza pe cei care au nevoie.
Aveam odata un plugin, dar a inceput sa dea rateuri rau: WordPress › WP Customer Reviews « WordPress Plugins (stiti altul?)
Cateva zile am lasat printr-un cod posibilitatea de-a lasa comentarii la anunturi, dar am scos, parca era prea mult offtopic si mi-era in pericol plugin-ul "cu casuta privata" (devenea inutil). Eventual voi permite iar comentariile (adica review-urile, doar review-urile... dar si reclamatiile, bineinteles) si tot ce e in plus sa fie sters.
Mersi. Iau in seama :).
Ideal ar fi sa nu te grabesti cu taxe de nici un fel pentru ca proiectul n-are vechimea si autoritatea necesara sa impuna asfel de taxe, genul asta de initiativa o sa ii scada drastic atractivitatea si il omori din fasa cum s-ar zice.
Am vrut sa insist pe faptul ca e nevoie de timp ca sa aduni popularitate si autoritate, sau de resurse serioase pentru promovare, de cat anume depinde de cum reusesti tu sa il dezvolti.
Incearca sa nu lasi adresele de mail in clar (ma refer la butonul "Contactati propietarul"), ci sa implementezi un contact form care sa trimita mail la adresa respectiva.
Daca aveti, astept in continuare sfaturi in legatura cu monetizarea sau altele... dar pana un alta, mersi Relansat: Oportunitate excelenta pentru content writeri | RELANSAT
Astept in continuare sfaturi in legatura cu monetizarea. Multumesc frumos!
Buna,
In primul rand felicitari pentru initiativa! :)
Baietii si-au spus opinia in ceea ce priveste aspecte mai 'tehnice', eu imi voi spune observatiile de writer.
Si eu sunt de acord cu faptul ca siteul trebuie sa aiba o anumita vechime si autoritate pentru a putea avea niste taxe decente. Spuneai ca vrei sa te concentrezi pe oameni, nu pe autoritate. Autoritatea aduce acei oameni. Oricum, cel mai bine este sa percepi un comision de x % din ce ofera clientul. Un comision pe care il poti percepe de acum, dar care sa fie mic si sa creasca o data cu site-ul.
Eu folosesc Opera. Pe prima pagina vad joburile in ordine aleatorie, respectiv martie, ianuarie, septembrie, aprilie.
Foarte important: o descriere foarte scurta si la obiect gen 'How it works' ---> pasi simpli atat pt client, cat si pt writeri.
De asemenea... Gandeste-te la un slogan bun, catchy si totodata profesionist. Acum nu stiu exact cat de profi ai vrea sa fie site-ul, insa 'Joburi online pentru elevi, studenti si nu numai!' nu e in regula deloc. Clientii seriosi vor profesionalism si au cerinte mari ( uneori foarte mari) in ceea ce priveste calitatea, deci nu vor cauta mai departe in site. Nici nu se pune problema. Nu e atractiv nici pt writeri.
Din punctul meu de vedere 'Joburi online pentru elevi, studenti si nu numai!' trebuie schimbat neaparat, pentru ca scade drastic credibilitatea.
Oricum, mult succes! :)
Buna, Adella. Multumesc pentru sfaturi, chiar foarte utile, cel putin pentru mine. Ca intotdeauna, le voi lua in considerare. Incerc sa "aflu" cum pot percepe comision pentru fiecare tranzactie. E putin cam complicat. Daca cineva are sugestii, il astept cu ele.
Scuza-ma, am uitat sa-ti raspund la "intrebarea" de mai sus. Le vezi in oridine aleatorie deoarece unele sunt setate ca si "Sticky" :).Citat:
Eu folosesc Opera. Pe prima pagina vad joburile in ordine aleatorie, respectiv martie, ianuarie, septembrie, aprilie.
Va e "frica" sa ma ajutati cu o modalitate de a percepe comision? :))
Hai ca fac o oferta inainte de-a o pune in aplicare.
LE: Ce spuneti de un plugin membership?
Se intampla sa nu imi mai mearga site-ul. Am activat un plugin (care l-am mai activat uneori, deci nu e prima oara) de newsletter, am trimis newsletter-ul, l-am dezactivat dupa si pac, jos. Nu mai functioneaza site-ul:
Apreciez orice ajutor.Citat:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.14 Server at rowriters.com Port 80
LE: Si se mai face ca nici nu pot sterge/edita fisierul .htaccess.
da-i disable din baza de date la plugin.... tre' sa vazi in logul de pe server exact ce nu-i convine (e o eroare de php pb.)
Am avut o problema asemanatoare si am rezolvat-o copiind toate fisierele siteului intr-un director nou apoi am setat directorul root al domeniului catre directorul respectiv.
Cu placere, ma bucur ca a mers metoda mea :)
Se pare ca cei de la host au avut legatura cu problema. Cei de la Webfactor mi-au restrictionat accesul din cauza a "Spam abuse". Trimisesem un mail (newsletter) acum o ora la 500 si ceva de persoane, ca na, atatia useri sunt inregistrati. Am spus-o mereu, am spus-o pe site:
"4.O data la o luna/doua/trei/patru sau zece veti primi un mail de la noi cu noile functii/noutati aduse pe site (in orice caz, daca va deranjeaza, instiintati-ne);"
Punct.
Cu mailchimp poti trimite pana la 12k mail-uri spre 2000 de abonati, lunar. Simplu!
Si astfel, nu-ti vei mai face prob cu cei de la hosting :)
E prea mult pentru mine, oricum :)). Tenchiu :D. Il voi folosi daca voi avea nevoie, si cred ca voi avea. Mi-au "permis" 400/ora. E frustrant, ca pana sa vad mesajul de la ei, eu m-am apucat sa modific tabele, sa sterg una alta etc. Bine ca am avut backup creat de mine, cum ziceam.
Incep sa ma satur de Webfactor. Au observat ei (dupa un an si) ca pe rowriters.com se urca fisiere (din punctul lor de vedere MALWARE), numite CV-uri (din punctul meu/"real" de vedere). Ajung si eu acum acasa, de la munca, asa, ca omu`, si observ ca site-ul e down... de la 10 dimineata. Urmeaza (presupun, ca i-am contactat) sa fie ON, gratie amabilitatii lor.
Nu are rost sa iti mai bati capu' cu ei, schimbai.