Salut,
Am nevoie de niste pareri legate de directorul meu web edirector.info.
Directorul are o vechime de 7 luni;
Multumesc.
Versiune printabilă
Salut,
Am nevoie de niste pareri legate de directorul meu web edirector.info.
Directorul are o vechime de 7 luni;
Multumesc.
designul e ok,imi place:) ..dar mi se incarca foarte greu pagina
e director adult? ca vad ca ultimele site-uri adaugate sunt numai cu saloane de masaj erotic:)
Stiu probleme la server, cred ca stii povestea, cu hosting-ul, avand in vedere ca ne cunoastem :(
Nu, accept orice site (cum am spus chiar si subdomenii), chiar daca este adult, nu este o problema, atat timp cat se incadreaza in termenii si conditiile de utilizare impuse.
incarca cam greu, in rest e ok, vad ca nu e genu de director care are 1000-2000 site-uri in asteptare ;)
Observ ca ai nofollow pe toate linkurile. De ce mi-as inscrie site-ul la tine???
Accepti orice site? Pai cine ar vrea ca site-ul lui sa apara pe langa altele de tip adult spre exemplu? Citeste si asta.
Doar presupuneri; domnul de fata are dovezi concrete in ceea ce spune, si aici ma refer la documente in care google (de exemplu, unul din cele mai mari motoare de cautare, asta e clar), ar incrimina astfel de website-uri. De ce google indexeaza astfel de website-uri? Atunci de ce iti inscrii website-ul in google? Ce in google nu sunt website-uri adult? Sa fim seriosi. Treaba asta e asemanatoare cu website-urile de piraterie, dar sa nu "sarim" peste subiect.
Am 38 de categorii in director; nu cred ca vei inscrie un website de jucarii, in categoria "matrimoniale". Ca apare pe prima pagina ultimele link-uri, nu cred asta e o problema... nu dureaza mult :).
+
Design frumos, cat mai simplu!
-
Nofollow
Se incarca foarte greu, aprox. 10-20 sec.
Logo facut la misto (e un director web, nu site de bancuri)
Anyway, Spor! Dar fara "follow", da-mi un motiv sa-mi inscriu site-ul!
Website-ul nu-mi mai apartine. :)
@Alexis, doar website-urile cu link reciproc au relatia dofollow pe legatura.
Bafta. :)
Am 2 motive sa nu inscriu, continut adult si nofollow
De ce as da un link reciproc la un director cu continut adult? ca sa imi baneze google contul de adsense? Am vazut ca nu crezi ca vecinatatea cu site-uri adult nu afecteaza in SERPS?