Pentru ca investitia in "reparatii" este de cele mai multe ori x 100. Online toti sunt cocosi, oamenii se "aprind" repede si imediat reactioneaza cu "ura". Nu sunt genul care sa faca video gen: " cum sa spargi un lacat rapid", "cum sa furi un portofel" etc.
"Negativ seo' exista, dauneaza si e "naspa". Probleme serioase nu faci cu "resurse", pentru ca inevstitia este mica daca "cine face stie ce face", iar fix asta incerc sa evit (stie ce face). E suficient sa deranjezi pe unul disperat si "resursele" devin nelimitate.
Poti scapa lejer, fara probleme si sa mergi mai departe, dar in acelasi timp te poti "trata" ani de zile, fara sa mai speri la status de "sanatos".
Da, eu am alt stil de exprimare, pentru ca sunt batran, satul si de multe ori realizez ca pierd vremea. Fix pentru acest stil mi-am atras negative, reviews negative, etc. E suficient sa-ti trag un sut pentru ca ai spu o prostie (pe forum) si prima reactie este un "negativ", la care eu trag sa repar 2-3 luni. Nu mai conteaza ca peste alte 2 luni, "razbunatorul" realizeaza ca "a gresit", raul e deja facut, iar daca e facut bine, merge cu tine (site) forever, iar tu esti obligat sa repari, sa cresti, sa repari, sa cresti, tot forever. Sau renunti!
Foarte multi stiu "despre subiect", dar nu fac ei, platesc pe altii. Acei "altii" sunt problema.